ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Μάχη για τις σουίτες...

* Διένεξη για τα άτομα που φιλοξενούνται

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 17:08

Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και του ιδιοκτήτη της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» με αφορμή τα άτομα που φιλοξενούνται στις σουίτες που έχει στην κατοχή του ο κ. Πηλαδάκης καθώς ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι «είναι τα πρόσωπα που 24 ώρες το 24ωρο, είτε μέσω παράνομων sites, είτε μέσω παρεμβάσεων με ψευδώνυμα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε μέσω της ερασιτεχνικής, είτε μέσω πανό με χυδαίο περιεχόμενο, είτε μέσω της διοργανώσεως και της συμμετοχής σε παρασυναγωγές και συγκεντρώσεις οργάνωσαν και οργανώνουν οτιδήποτε αρνητικό εις βάρος μου».
Για το θέμα αυτό είχε προηγηθεί επιστολή από τον κ. Πηλαδάκη που ανέφερε τα εξής: «Μας πληροφόρησε ο κ. Μάρκου ότι με δική σας εντολή δεν μας αποδίδονται οι προσκλήσεις για τις σουίτες και τις ανάλογες θέσεις στη θύρα. Οπως γνωρίζετε η παραπάνω υποχρέωσή σας προκύπτει από τη μεταξύ μας υπογεγραμμένη σύμβαση και η εv λογω συμπεριφορά σας μας προκαλεί μεγάλη οικονομική υποχρέωση έναντι αυτών που έχουμε παραχωρήσει τη χρήση των «σουίτων» μας. Πέραν των παραπάνω σας υπενθυμίζουμε ότι ήμασταν δίπλα σας όποτε και όπου χρειάστηκε, κάτι που το αποδείξαμε πολλές φορές εμπράκτως αλλά και πρόσφατα με τη μείωση των 40.000 σύνολο τoυ τιμήματος και των υποχρεώσεών σας απέναντι μας αλλά και στο θέμα του χλοοτάπητα με την κατά 50% συμμετοχή μας χωρίς επίσης να έχουμε καμία υποχρέωση απλά με προσωπική πρωτοβουλία μας.
Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε τη σύμβαση και μη μας εξωθείτε στο να την καταγγείλουμε».
Ο κ. Κούγιας σε απάντηση της επιστολής έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην ενέργεια που του καταλογίζει ο κ. Πηλαδάκης αναφέροντας τα εξής:
«Αγαπητέ Κώστα,
Ο Σωτήρης μού μετέφερε το περιεχόμενο της επιστολής σου, αλλά δυστυχώς είμαι βέβαιος ότι δεν έχεις καταλάβει ποια πρόσωπα μου ζητάς να φιλοξενήσω σε ένα γήπεδο το οποίο βεβαίως σου ανήκει ιδιοκτησιακά, αλλά που με τις τελευταίες σταγόνες του αίματός μου πληρώνω, γιατί και δεσμεύτηκα να το κάνω προς τους οπαδούς της ομάδος μας, αλλά και είναι από τις αιτίες που αποφάσισα σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης να αγοράσω από τον Πλεξίδα, που δεν χρησιμοποιούσε για λόγους καθαρά κόστους τον συγκεκριμένο χώρο. Δυστυχώς τα πρόσωπα τα οποία ο Μίμης Τσακμακίδης φιλοξενούσε, χωρίς κανέναν έλεγχο από μέρους μου σε κάθε αγώνα, μετά τον έλεγχο που έκανα και έκανε η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, είναι τα πρόσωπα που 24 ώρες το 24ωρο, είτε μέσω παράνομων sites, είτε μέσω παρεμβάσεων με ψευδώνυμα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε μέσω της ερασιτεχνικής, είτε μέσω πανό με χυδαίο περιεχόμενο, είτε μέσω της διοργανώσεως και της συμμετοχής σε παρασυναγωγές και συγκεντρώσεις οργάνωσαν και οργανώνουν οτιδήποτε αρνητικό εις βάρος μου και οποιοδήποτε γεγονός το οποίο αποσυντονίζει τις προσπάθειές μου και τις προσπάθειες των συνεργατών μου, τις προσπάθειες των προπονητών και ποδοσφαιριστών μας και τις προσπάθειες των 5.000 οπαδών που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας και καλύπτουν το μισό του ενοικίου του γηπέδου που σου ανήκει, με σκοπό τον υποβιβασμό της ιστορικής μας ομάδας και την καταστροφή της και την οικονομική καταστροφή τη δική μου, ώστε η ποδοσφαιρική εταιρεία για άλλη μια φορά να πτωχεύσει και να περιέλθει στις ορέξεις των μελών της ερασιτεχνικής.
Θέλω να πιστεύω ότι προσωπικά αγνοούσες ποια πρόσωπα φιλοξενούσε ο Μίμης Τσακμακίδης σε αυτές τις σουίτες, που με τη σύμβαση έχεις κρατήσει, γιατί άλλως είναι βέβαιο ότι θα μου δημιουργηθούν σκέψεις υποψίας για τη σχέση που πιθανώς έχεις εσύ ή το περιβάλλον σου με όλες αυτές τις παράνομες συμπεριφορές των συγκεκριμένων ατόμων εις βάρος μου και εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, που όλοι ήταν στη συγκέντρωση εναντίον μου.
Σου δηλώνω κατηγορηματικά ότι από σήμερα εκτός εσού και της οικογενείας σου κανένα άλλο πρόσωπο δεν πρόκειται να φιλοξενηθεί από εμένα και την ΠΑΕ ΑΕΛ και εφόσον αυτό είναι τόσο σοβαρό για σένα, κάτι που θα μου κάνει τις υποψίες βεβαιότητα, έχεις το δικαίωμα να καταγγείλεις την υφιστάμενη σύμβαση και να μας εξαναγκάσεις να αγωνιστούμε στο Αλκαζάρ, όταν αυτό θα είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες Super League, είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο μας ορίσει η διοργανώτρια αρχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass