ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Σαν να είμαι πέντε χρόνια...

ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Καταπληκτικό πρώτο μέρος»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 16:05

Χαμόγελα μοίραζε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης μετά το τέλος του αγώνα που ήρθε στη συνέντευξη Τύπου συνοδευόμενος από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια και τον τεχνικό διευθυντή Βασιλη Βάνη.


Είπε τα εξής:
 «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι με δύο ιστορικές ομάδες. Η ομάδα μου ήταν πιο δυνατή σ’ όλα τα σημεία. Μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ αιφνιδιαστήκαμε από το παιχνίδι της Παναχαϊκής που έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο.
Μετά ισορροπήσαμε τις γραμμές μας. Έως τότε ήταν δύσκολο να το πετύχουμε αυτό, γιατί όπως είδατε οι παίκτες μας δεν έχουν ξεκινήσει μαζί στην ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα, γιατί οι έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν προπονούνται με τους θεωρητικά βασικούς.
Μετά το 1-0 ήρθε και το δεύτερο, αλλά και το τρίτο γκολ. Ναι μεν η Παναχαϊκή έχασε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το 70’′ θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά έπαιξε ρόλο η κακή επικοινωνία που είχαν οι τρεις επιθετικοί μας.
Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως είχε νέα έντεκα πρόσωπα δεν δέχτηκε γκολ. Αυτό λέει πολλά. Πλέον έχουμε στόχο μέσα στο παιχνίδι μας όπως και να σκοράρουμε.
Σήμερα όλοι μου έδειξαν πως δηλώνουν «παρών» και διεκδικούν θέση στην εντεκάδα. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει πως έχουμε 22 παίκτες ισάξιους. Όποιος λείψει θα μπορεί άμεσα να αντικατασταθεί και θα μπορεί να ανταπεξέλθει στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά με την ψυχολογία που έχουν πλέον οι ποδοσφαιριστές, που γυαλίζει το μάτι τους ακόμα και στην προπόνηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για το πρωτάθλημα. Έδειξε πως είναι μία σκληρή ομάδα και θα τα πάει καλά. Εμείς συνεχίζουμε από αύριο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».
Πώς θα χαρακτήριζε την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΛ: «Αισθάνομαι σαν να ήμουν πέντε χρόνια στον πάγκο της ΑΕΛ».
***
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο που χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΛ κατάφερε όμως να προηγηθεί. Όταν όμως παίζεις κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, είναι δύσκολο για μια ομάδα νέα. Τόσες ευκαιρίες δεν είχαμε σε άλλο ματς. Αφού έγινε το 2-0 μετά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Στο αμυντικό μας κομμάτι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Δίκαια η ΑΕΛ κέρδισε το ματς. Συγχαίρω την ΑΕΛ και «εύχομαι καλή συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass