ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τη σκέψη στην… ΑΕΚ

• Μετά τη νέα αναβολή της πρεμιέρας στη Football League

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 22:26

Ευτυχώς υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδος για να έχουν ενδιαφέρον οι ομάδες της Football League, καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει-αν ξεκινήσει- το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου.


Ίσως να είναι το μοναδικό πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο που ακόμη δεν έχει αρχίσει και είναι δικαιολογημένη η απογοήτευση όλων εκείνων που προσπαθούν να λειτουργήσουν τα σωματεία.
Και στον Απόλλωνα Λάρισας δεν είδαν θετικά τη νέα μετάθεση της πρεμιέρας, με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη να δηλώνει: «Είναι μια εξέλιξη αρνητική για εμάς. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο ο τρόπος που λειτουργεί η Football League και έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την κατηγορία».

 

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Αναγκαστικά οι «κυανόλευκοι» κινούνται σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος και προετοιμάζονται για τον αγώνα των ομίλων με την ΑΕΚ (2η αγωνιστική), που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 19:30, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ο Απόλλωνας έχει ισχυρό κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στην «Ένωση», διότι μετά το διπλό στο «Ελ Πάσο» επί της Καλλιθέας με 2-1, διατηρεί πολλές ελπίδες για να περάσει ως δεύτερη ομάδα στην επόμενη φάση από τον 3ο όμιλο.
Φυσικά αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς εκτός από την ΑΕΚ είναι και η ομάδα της Λαμίας που θέλει την πρόκριση, όμως το κίνητρο είναι μεγάλο γιατί εκτός του ότι η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη και οικονομικά θα έχει τεράστιο όφελος.
Κατά τα άλλα οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Τερψιθέας και δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα.

 

ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΛΙΩΝΑ
Ο Απόλλων Λάρισας δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΛ, Χαράλαμπο Μπλιώνα, και ανήμερα της συμπλήρωσης 31 χρόνων από τη δολοφονία του στο στάδιο Αλκαζάρ όπου έπεσε θύμα του χουλιγκανισμού σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 26.10.17 στο ματς Κυπέλλου της ομάδας της Λάρισας με την ΑΕΚ, θα κατατεθεί στεφάνι και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κάνει γνωστό πως με αφορμή το γεγονός ότι η εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ διεξάγεται στις 26/10 στο στάδιο Αλκαζάρ, δηλαδή ανήμερα της συμπλήρωσης 31 ετών από τη δολοφονία στον ίδιο χώρο του Χαράλαμπου Μπλιώνα, απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου πριν την έναρξη του αγώνα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου συντοπίτη φιλάθλου.
Ταυτόχρονα, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα εναποθέσουν από ένα μπουκέτο λουλούδια στη γωνιά του γηπέδου που έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, βέβαιη πως με τη σύμφωνη γνώμη τόσο της Ομοσπονδίας όσο και της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα σταλεί από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας που ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες τα ελληνικά γήπεδα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass