Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ -ΦΑΡΟΥ Θ. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

«Ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους με τον Παναθηναϊκό»

• Έντονο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τα εισιτήρια • Θέμα χρόνου το sold out εκτιμούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 22:14

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου με τον έξι φορές κάτοχο της Ευρωλίγκας και περσινό νταμπλούχο Παναθηναϊκό άρχισε.


Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου υποδέχεται την Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης έναν εκ των ευρωπαϊκών κολοσσών του μπάσκετ στην τρίτη κατά σειρά (δεύτερη εντός έδρας μετά τον Πανιώνιο) αναμέτρηση στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι πρόκληση για τον Γυμναστικό, το οποίο αναμένεται να «ζεστάνει» τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, καθώς στο κλειστό της Νεάπολης θα βρεθούν ονόματα όπως οι Καλάθης, Σίνγκλετον, Γκιστ, Ρίβερς κ.ά. Το ενδιαφέρον του κόσμου, σύμφωνα με τον ρυθμό προπώλησης των εισιτηρίων, είναι μεγάλο και όπως εκτιμάται από τους ανθρώπους της ΚΑΕ οδεύουμε σε sold out.
Αγωνιστικά για τον τεχνικό του Γυμναστικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα είναι εντελώς διαφορετικό από το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα δεν θέλησε να φορτσάρει μέχρι τέλους και να ρισκάρει, λόγω της πρεμιέρας τότε του πρωταθλήματος.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος «για μας είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον ματς που παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, υπό την έννοια ότι με τους «ερυθρόλευκους» υπήρξαν κάποιες σκοπιμότητες. Με τον Παναθηναϊκό θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Σε κάθε παιχνίδι ψάχνουμε ευκαιρία για τη νίκη. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντί μας θα έχουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο τέτοια παιχνίδια είναι από εκείνα που μετράς τις δυνάμεις σου. Απέναντι δηλαδή σε πολύ δυνατούς αντιπάλους προσπαθείς να δεις πόσο δυνατός είσαι. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία με όλες μας τις δυνάμεις» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, Παπαντωνίου και Μαραγκός προπονήθηκαν πιο χαλαρά λόγω κάποιων μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό, ελαφρά προπονήθηκε και ο Σάφτενααρ που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα (όπως επίσης οι Φορμπς και Παπαμακάριος), ενώ σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν ότι είναι οι νεοαποκτηθέντες, Στυλιανού και Γκάλογουεϊ. Σχετικά με τον τελευταίο, η παρουσία του στις προπονήσεις έχει δυναμώσει την ομάδα και σίγουρα η συμβολή του θα είναι σημαντική και στα επίσημα παιχνίδια. Πέτι, Χολ και Χατζηκυριακίδης παρέμειναν εκτός προπονήσεων.

 

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Έντονο είναι το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της Λάρισας για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια φεύγουν με γρήγορο ρυθμό αφού η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και ως εκ τούτου θέμα χρόνου φαίνεται να είναι το πρώτο sold out της χρονιάς στο κλειστό της Νεάπολης. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος να τροποποιήσουν το πρόγραμμα προπώλησης των εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, καθώς όπως εκτιμάται δεν αποκλείεται, λόγω της μεγάλης ζήτησης, να μην υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του κλειστού της Νεάπολης ανήμερα του αγώνα.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, «οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος, για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους τις εξής ώρες:
Σήμερα: 10π.μ.-9μ.μ.
Αύριο: 10π.μ.-9μ.μ.
Κυριακή: 10π.μ.-2μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10, 15 και 20 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι:
- Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
- Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.
- Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη)».
Τέλος επισημαίνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οργανωμένων φιλάθλων.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών είναι οι εξής:
• ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10
16.30, ΠΑΟΚ-Κύμη: Διαμαντής-Τσαρούχα-Κατραχούρας
16.30 (κ.θ.), Πανιώνιος-Προμηθέας Π.: Καρακατσούνης- Μαγκλογιάννης-Καλδίρης
16.30, Κόροιβος-Κολοσσός Ρ.: Πουρσανίδης Γ.-Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Στ.
17.00, ΑΕΚ-Ρέθυμνο: Δεσλής-Παντελίδης-Ζαχαρής
18.30, Λαύριο-Άρης: Αναστόπουλος-Τζαφλέρης-Ανδρικόπουλος
• ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10
17.00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Παναθηναϊκός: Σώμος- Συμεωνίδης-Κωνσταντινόπουλος (κομισάριος Τανατζής)
17.30 (κ.θ.), Ολυμπιακός-Τρίκαλα: Βαρδάλος-Σκούτας-Τζιοπάνος

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass