ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Θα πάρουμε το πιστοποιητικό συμμετοχής

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 22:29

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σχετικά με την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν συμπεριέλαβε τους «κυανόλευκους» σε αυτές που έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής.


Η ΠΑΕ αναφέρει πως αυτό είναι μία τυπική διαδικασία και στην επόμενη συνεδρίαση θα επικυρώσει τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League, καθώς έχει διευθετηθεί το θέμα.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κάνει γνωστό ότι τυπικά έχει λάβει την έγκριση συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.
Ο φάκελος έχει εγκριθεί πλήρως από την ΕΕΑ, η οποία θα επικυρώσει οριστικά τη χορήγησή του πιστοποιητικού στη νέα της συνεδρίαση.
Ο λόγος της μη ανακοίνωσής της από την ΕΕΑ, ήταν καθαρά τυπικός και το ζήτημα διευθετήθηκε ήδη, με την αποστολή στην Επιτροπή του απαιτούμενου παραστατικού εγγράφου».
*Αξίζει να αναφέρουμε πως ο φάκελος με την εγγυητική της τράπεζας στάλθηκε χθες το πρωί από τον Απόλλωνα με ταχυαποστολή, ενώ ήδη η Ε.Ε.Α. είχε βγάλει την ανακοίνωση για τις ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής.
Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι την ερχόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου που θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί η Επιτροπή, θα εγκρίνει τον πλήρη φάκελο του Απόλλωνα.

 

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε λοιπόν τα αποτελέσματα του ελέγχου των ΠΑΕ της Football League και έκανε γνωστό ότι 13 πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όμως, μαζί με τις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ΑΟΧ Κισσαμικός, Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης δεν βρίσκονται στη λίστα.
Αν και δεν διευκρινίζεται από την ΕΕΑ, προφανώς θα δοθεί επιπλέον χρόνος στις τέσσερις προαναφερθείσες ΠΑΕ να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουν πιστοποιητικό. Ο Απόλλωνας αναμένεται πως θα πάρει κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αχαρναϊκός.
Αναλυτικά: «Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ: Εργοτέλης, Παναιγιάλειος, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα, Βέροια, Σπάρτη, Καλλιθέα, Απόλλων Πόντου, Παναχαϊκή και Άρης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass