ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (19.00, ΟΤΕ Sport3)

Να αποδείξει την αξία της...

* Σ. Παπαδόπουλος σε παίκτες: «Στην πιο "καυτή" έδρα»

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2015 11:00

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Τελευταία εκτός έδρας αποστολή της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και θα παίξει στην πιο δύσκολη έδρας στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (19.00, ΟΤΕ Sports3) που μέχρι τώρα σε όλη τη διοργάνωση μετράει μόνο νίκες (έχει μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο Ελλάδας).

Στο παιχνίδι αυτό η ΑΕΛ θα παίξει χωρίς άγχος αφού πλέον δεν έχει στόχους (ενώ υπάρχει κάποια κρυφή ελπίδα ότι η τρίτη θέση ίσως αποδειχθεί προνομιούχα αλλά μέχρι τώρα φαίνεται απίθανο) αλλά και με πολλές ελλείψεις καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Πινδώνης, Μελισσάς, Πίντο και οι τραυματίες Γιάντσης, Ενγκεσάν.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες του είπε ότι πρέπει να αποδείξουν ότι η εμφάνιση του πρώτου γύρου δεν ήταν τυχαία όπως και η πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο που έφθασε να έχει ελπίδες για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αν και είχε βρεθεί πολύ κοντά να αποκλειστεί από τα πλέι οφ.

Τους τόνισε ότι μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις αλλά υπάρχουν και λύσεις ενώ κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που ανέβηκε δίκαια αλλά από την άλλη τέτοια παιχνίδια δίνουν και την ευκαιρία της ποδοσφαιρικής ανέλιξης σε αρκετούς παίκτες μιας ομάδας.

Σχετικά με την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα παρατάξει τον Αποστολίδη στην άμυνα τους: Καρανίκα (δεξιά), Σαρακατσάνο, Δεληζήση (σέντερ μπακ), Κοντοδήμο (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Μπανούση (αν και τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα τραυματισμού και σε περίπτωση που δεν παίξει τη θέση του θα πάρει ο Σταθάκης), Νεμπεγλέρας και πιο μπροστά ο Ελιομάρ.

Στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Σερτζίνιο με τον Μπόγιοβιτς και ένας εκ των Μουλόπουλου (δεν ήταν τυχαία η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου παρότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Κυπριακή ομάδα του Ερμή Αραδίππου) ή Λύρα.

Στην αποστολή που αναχώρησε χθες στις 2.30 μ.μ. από τη Λάρισα (κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Metropolitan» μετέχει και ο νεαρός Μπαλογιάννης που έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχε δηλωθεί και στον αγώνα κυπέλου με τον Ολυμπιακό Βόλου την 1η Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προώθηση νέων παιδιών της ΑΕΛ στην ανδρική ομάδα για προπονήσεις και μετά τους: Μπαλαμπάνο, Μπαλογιάννη, Μαστακούλη, Κωστόπουλο προωθήθηκαν και οι: Λεσάι, Καραλούλης.

Η ΑΕΚ

Με την επιστροφή των Γροντή, Τζανετόπουλου από τις υποχρεώσεις με την εθνική U-21, ο Τραϊανός Δέλλας έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, για την προτελευταία (9η) αγωνιστική των πλέι οφ. Με νίκη, η ΑΕΚ σφραγίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Β΄ εθνικής και ο Δέλλας κάλεσε 21 παίκτες στην αποστολή, μετά το τέλος της προχθεσινής προπόνησης.

Απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Μάνταλος, Μπακάκης, Μπρέσεβιτς, ο Ζόριτς που συνεχίζει τη θεραπεία του και οι Καραγκιολίδης, Σβάρνας, Φαγέ. Ετσι, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Γεωργέας, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Τζανετόπουλος, Ντούνης, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης, από το Σύνδεσμο Διαιτητών Πέλλας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι ο Αργύρης Κουρομιχελάκης από τον σύνδεσμο Πειραιά και ο Ιωάννης Μπέτσογλου από το σύνδεσμο Κορινθίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από το σύνδεσμο. Βοιωτίας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 9η -και προτελευταία- αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου από τη Β' εθνική στη Σούπερ Λίγκα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός Βόλου την Παναχαϊκή. ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν εξασφαλίσει τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την επιστροφή τους στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα. Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (ώρα έναρξης: 19:00)

ΑΕΚ-ΑΕΛ (OTE TV, ΟΑΚΑ)

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης (Καυτανζόγλειο)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή (ΕΑΚ Βόλου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

=======================

1. ΑΕΚ         27 -Σούπερ Λίγκα

2. Ηρακλής23 -Σούπερ Λίγκα

-----------------------

3. Απόλλων Σμύρνης     14

4. ΑΕΛ         12

5. Παναχαϊκή         5

6. Ολυμπιακός Βόλου     4

Όσον αφορά στους αγώνες των δύο ομίλων της κατηγορίας για τα πλέι άουτ, θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1ος όμιλος (Σήμερα, 17:30)

Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα

Επισκοπή-Αχαρναϊκός

Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

1. Αχαρναϊκός      23

2. Ερμιονίδα         18

3. Παναιγιάλειος   17

4 . Καλλιθέα          17

5. Ηρακλής Ψαχνών       12

6. Επισκοπή          1

2ος όμιλος (Αύριο, 18:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος (OTE TV)

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας

Τύρναβος-Πιερικός        3-0 (α.α.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας    19

2. Ζάκυνθος          17

3. Τύρναβος         14

4. Αναγέννηση Καρδίτσας        13

5. Αιγινιακός         12

6. Πιερικός  1

* Στη Β’ Εθνική κατηγορία παραμένουν οι πρώτες τρεις ομάδες

** Ο Πιερικός αποχώρησε

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass