ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (21:45)

Μονόδρομος η νίκη

• Σκίμπε: «Να δείξουμε σεβασμό στην Κύπρο»

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 16:01

Χωρίς κάποιο νέο απρόοπτο ολοκληρώθηκε στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας η προετοιμασία της Εθνικής για τον σημερινό αγώνα με την Κύπρο (21:45 ΣΚΑΪ - Cosmote1) για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η νίκη είναι μονόδρομος και οι διεθνείς μας θέλουν το τρίποντο, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στον αγώνα Βοσνία - Βέλγιο. Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ υπήρχαν και φίλαθλοι της «γαλανόλευκης».
*Σεβασμό απέναντι στην Κύπρο και σταθερή αμυντική συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα ζήτησε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στη μεγαλόνησο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.
«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Κύπρο. Ήταν πολύ καλή και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Βοσνία. Ακόμη και με την ομάδα μας, το πρώτο ματς ήταν αμφίρροπο. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερή αμυντική συμπεριφορά μας και να παίξουμε με θάρρος και πίεση μπροστά. Είμαστε προς το τέλος των προκριματικών και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» υπογράμμισε ο Γερμανός εκλέκτορας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε στα εξής:
-Τις ιδιαιτερότητες της συνάντησης: «Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ ωραία η Ελλάδα, αλλά νιώθω ωραία και εδώ. Είχα την ευκαιρία να πάω στα κατεχόμενα. Και στις δύο πλευρές οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και πρέπει να πω ότι χαίρομαι που είμαι εδώ και χαίρομαι που αύριο θα αγωνιστούμε. Πάντοτε εξαρτόμαστε από τη δική μας απόδοση. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας και πρέπει να κάνουμε τη ζωή των Κυπρίων δύσκολη για να κερδίσουμε. Είναι ωραίο που υπάρχει ένα είδος «αδελφοκτόνου» αγώνα και είμαι βέβαιος ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν υψηλό κίνητρο για να κερδίσουν. Είμαι χαρούμενος που αύριο θα είμαστε μπροστά σε ένα ελληνικό κοινό».
-Τα στοιχεία που ξεχωρίζει από την Κύπρο: «Είναι μια ισορροπημένη ομάδα, που ξέρει να αμύνεται καλά και είναι σε θέση με βγει γρήγορα στην αντεπίθεση. Όμως, προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι».
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 8 αγώνες)
1. Βέλγιο     35-3     22
2. Βοσνία     19-8     14
3. Ελλάδα      11-5     13
4. Κύπρος     8-11     10
5. Εσθονία     5-17     5
6. Γιβραλτάρ     3-37     0
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
21:45 Κύπρος - Ελλάδα
19:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Βέλγιο
19:00 Γιβραλτάρ - Εσθονία
ΤΡΙΤΗ(10/10)
Ελλάδα - Γιβραλτάρ
Βέλγιο - Κύπρος
Εσθονία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass