ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Απορρίφθηκε η πρόταση της FIBA

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 16:02

Νέο «τείχος» φαίνεται να υψώνεται μεταξύ της FIBA και της Euroleague στις διαπραγματεύσεις για συμβιβαστική λύση, σχετικά με τις ημερομηνίες που συμπίπτουν οι αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τα «παράθυρα» της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

(σ.σ. τους μήνες Νοέμβριο και Φεβρουάριο). Mετά από συνάντηση που είχαν χθες στη Βαρκελώνη οι 11 ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο στην Euroleague, μεταξύ των οποίων είναι και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε να πουν «όχι» στην πρόταση της FIBA, η οποία πρότεινε να μεταφερθούν τα παιχνίδια της Euroleague τις συγκεκριμένες εβδομάδες την Τρίτη, προκειμένου να υπάρξει κενό διάστημα μέχρι τις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή.
Με την πλευρά των ομάδων να είναι αρνητική, αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και η συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από ομάδες της Euroleague στις Εθνικές τους ομάδες, κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass