ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

«Γολγοθάς» περιμένει την ΑΕΛ

• Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φατιόν • Τραυματίσθηκε ο Ζίζιτς και πιθανόν να μην παίξει αύριο στο φιλικό με τον Άρη

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 22:59

Διακοπή έχουμε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος, όμως στην ΑΕΛ ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης με τους παίκτες του συνεχίζουν απερίσπαστα τη σκληρή δουλειά.

Ο προπονητής των «βυσσινί» στάζει μέλι για τους παίκτες του, καθώς στο διάστημα που είναι μαζί τους δείχνουν μεγάλη διάθεση, υπευθυνότητα και εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές του.
Πάντως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τη λαρισινή ομάδα περιμένει ένας «γολγοθάς», με συνεχόμενα παιχνίδια και μετακινήσεις.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου η ΑΕΛ θα αγωνισθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Παναθηναϊκό και την Παρασκευή 20/10 θα αναχωρήσει για τα Χανιά, όπου την Κυριακή 22/10 θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.
Στην πόλη των Χανίων θα κάνει μια προπόνηση πριν τον αγώνα και μια το πρωί της Δευτέρας μετά το ματς, καθώς πτήση έχει το βράδυ της ίδιας ημέρας(23/10).
Την Τρίτη 24/10 θα επιστρέψει το πρωί στη θεσσαλική πρωτεύουσα και μια ημέρα μετά την Τετάρτη 25 του μηνός θα υποδεχθεί για το Κύπελλο Ελλάδος στο AEL FC ARENA, την Παναχαϊκή, σε ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλει τη νίκη για να προκριθεί.
Θα ακολουθήσει ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου το εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον δυνατό φέτος Λεβαδειακό.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε χρειάζεται αυτό το διάστημα οι παίκτες να κάνουν πολλές θυσίες διότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και από την πλευρά του ο τεχνικός κ. Φυντάνης να κάνει την κατάλληλη διαχείριση, γιατί και τραυματισμοί υπάρχουν αλλά και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών.
Αύριο λοιπόν στο φιλικό με τον Άρη που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα δώσει την ευκαιρία να αγωνισθούν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, για να δει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, καθώς όλοι μπορεί να βοηθήσουν, σε διάφορες θέσεις όταν χρειασθεί.
Μεγάλο χρόνο στο παιχνίδι αναμένεται να πάρει και ο Καρδιτσιώτης Παναγιώτης Μπάλλας, που δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και συνεχώς ανεβάζει στροφές.
Δεν θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για να προφυλαχθεί ο Φατιόν που είχε ένα χτύπημα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πιθανόν ο Ζίζιτς, ο οποίος τραυματίσθηκε στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα θα αποφασισθεί αν παίξει αύριο κόντρα στον Άρη.
Σήμερα η προπόνηση είναι πρωινή, αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για την συμπρωτεύουσα και θα γευματίσει με ενδιάμεση στάση στις 12 το μεσημέρι στον Πλαταμώνα.
ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Η Κ17
Με τη Λαμία εκτός έδρας θα αγωνισθεί σήμερα στις 13:30 η ομάδα Κ17 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass