ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (18:00)

Απονομή Κυπέλλου στον Απόλλωνα

• Για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 22:12

Το 5ο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν θα δώσει σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αντιμετωπίζει στις 18:00, την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.


Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή πορεία πέρυσι στη Γ’ Εθνική και ανέβηκαν πανηγυρικά στη Football League, όπου τα πράγματα σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικά.
Όμως ο Απόλλωνας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες του, από τους οποίους είναι ευχαριστημένος και περιμένει πως τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται, θα φανούν στις επίσημες υποχρεώσεις.
Αναμφισβήτητα και στα φιλικά παιχνίδια βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, όμως οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας θα φανούν όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Σήμερα στο φιλικό κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο Γιώργος Βαζάκας, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ότι το φιλικό στον Βόλο που προηγήθηκε, απλά ήταν μια κακή παρένθεση.
Ιδιαίτερη στιγμή και για τον προπονητή του Απόλλωνα Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου είχε πολύ μεγάλη προσφορά, σε δύσκολες συγκυρίες για τους «κιτρινόμαυρους».
Απόλλων Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας, θα βρεθούν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Football League και το σημερινό φιλικό θα είναι ένα καλό τεστ, για τις δύο θεσσαλικές ομάδες.
*Όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, μετά την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ανδρέα Λαμπρόπουλου, πιθανόν στον Απόλλωνα να γίνουν μία ή δύο ακόμη προσθήκες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass