ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αρχίζει στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο νέων γυναικών

• Κ. Αγοραστός: «Συνεργαζόμενοι φέρνουμε αποτελέσματα»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 18:22

Σε... μόνιμο τόπο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέων γυναικών έχει καταστεί ο Βόλος, ο οποίος φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη φορά τη συγκεκριμένη διοργάνωση, από την Κυριακή 3 έως το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
Στη συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών που διεξάγεται στον Βόλο, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Συνεπείς στο ραντεβού μας για 6η χρόνια στον Βόλο με επιτυχημένα παγκόσμια πρωταθλήματα. 16 χώρες από 5 ηπείρους βρίσκονται στον Βόλο και τη Θεσσαλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε έμπρακτα και χρηματικά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, από το 2011. Οι επιτυχείς διοργανώσεις καθιστούν αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Βόλο για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Και αυτό γιατί διαθέτει υποδομές, έμψυχο υλικό, ανθρώπους που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ο κόσμος, ο Δήμος, οι εθελοντές, κ.α. Σε όλους αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια. Καλωσορίζουμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλή διαμονή. Η εικόνα του Βόλου και της Θεσσαλίας θα ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο, με την καρδιά του πόλο να χτυπάει εδώ. Πάνω απ’ όλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα και πιστεύουμε ότι θα μας κάνει για ακόμα μια φορά περήφανους. Σήμερα από τον Βόλο στέλνουμε και ένα άλλο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανοίγουμε έναν δρόμο ξεχωριστό στην πράξη και όχι στα λόγια, ότι συνεργαζόμενοι φέρνουμε αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Διαθεσόπουλο και στο πρόσωπό του όλη την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί είναι φιλοσοφία ζωής και δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Όλη η υφήλιος είναι εδώ με τους εκπροσώπους τους, γι’ αυτό καλούμαστε να αποδείξουμε έμπρακτα τη φιλοξενία μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass