ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Αποχώρησε ο Τσέλιος από τον Π.Ο.Ε.

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 16:55

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας του στην ακαδημία του Π.Ο.Ε. αποχώρησε ο προπονητής Φάνης Τσέλιος και στην ανακοίνωση που εξέδωσε, επισήμανε τα εξής:

«Μετά από 13 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας ως υπεύθυνος και ως προπονητής της Ακαδημίας του Π.Ο.Ε. δεν θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής για προσωπικούς λόγους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Π.Ο.Ε. για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τέλος και πάνω από όλους τα ίδια τα παιδιά, τους αθλητές και ποδοσφαιριστές μου, που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής, μα πάνω από όλα καλύτερος άνθρωπος».

*Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Π.Ο.Ε. για τα 13 χρόνια προσφοράς του στην ακαδημία, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην καινούργια σελίδα της καριέρας του σαν προπονητής και τονίζοντας πως η πόρτα της ακαδημίας θα είναι πάντα ανοιχτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass