ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΣΤΑ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ» ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Απέκτησε τον Βουτσιά ο Απόλλωνας

*Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τάσο Κρητικό

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 22:05

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού Πασχάλη Βουτσιά.

Σήμερα δε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ντυθεί στα «κυανόλευκα» και ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ Ανδρέας Λαμπρόπουλος, για τον οποίο χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και οι πιθανότητες είναι πολλές, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ακόμη ένας παίκτης της ΑΕΛ ο Τάσος Κρητικός, τον οποίο «φλερτάρει» και η Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στον Απόλλωνα.

Για τον Βουτσιά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Πασχάλη Βουτσιά.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1990 και έχει χρισθεί μάλιστα και διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα το 2009.

Στα δύο χρόνια που παρέμεινε στον Γηραιό, ο Βουτσιάς αγωνίστηκε σε δεκαέξι (16) παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ, πριν μεταγραφεί τη σεζόν 2011-12 στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Επέστρεψε το 2012 στον Ηρακλή, συνεχίζοντας για δύο ακόμη σεζόν, ενώ το 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, παίζοντας σε 29 αγώνες και σκοράροντας τέσσερα (4) τέρματα.

Στις 3 Νοεμβρίου 2015, υπέγραψε στον Άρη, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει στη Football League.

Το καλοκαίρι του 2016, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» για έναν ακόμη χρόνο, παρ' όλα αυτά, στα μισά της χρονιάς έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Αγροτικό Αστέρα.

Τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας και έλαβε μέρος και στην προπόνηση κατόπιν, καλωσόρισε και παρουσίασε εκ μέρους της ΠΑΕ ο κ. Νίκος Τσόγιας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass