ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Μόρας στον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 16:25

Ο «εκλεκτός» του Παναιτωλικού για το κέντρο της άμυνας είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 36χρονος Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα του Αγρινίου και επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007.

Έπαιζε από εκείνη τη χρονιά στην Ιταλία, αλλά είχε μεσολαβήσει και ένα εξάμηνο η Premier League (Σουόνσι). Για μία τετραετία ήταν στην Μπολόνια και ακολούθησαν οι Τσεζένα, Βερόνα και Μπάρι. Ο Μόρας είναι γεννημένος στις 26/8/1981 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα Ταμπάκικα και στον Α.Ο.Αμπελοκήπων, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε ως επαγγελματίας στην ΑΕΛ.

Εκεί έμεινε για 1,5 χρόνο, ακολούθησε η Προοδευτική για μία διετία, ενώ στην ΑΕΚ έπαιξε από το 2003 μέχρι το 2007. Με την Εθνική Ελλάδας ο Μόρας έχει καταγράψει 27 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στη Serie B, στην Μπάρι (24 συμμετοχές), ενώ το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις με την ΑΕΛ, όμως δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και ο έμπειρος στόπερ θα αγωνισθεί μεν στο AEL FC ARENA, όχι όμως με τα χρώματα της ομάδας που πολύ θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass