ΥΠΕΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΟ

Πετυχημένη επέμβαση στον Αγκάνοβιτς

• Αγώνας δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2017 22:13

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση που έγινε  στον Αντνάν Αγκάνοβιτς που υπέστη συντριπτικό κάταγμα 3ου και 4ου μετακαρπίου, στο προχθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο AEL FC ARENA.


Η εγχείριση πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, από τον γιατρό της ομάδας, κ. Γεώργιο Μπασδέκη και τον συνεργάτη του, κ. Γεώργιο Τσούγια, με την ΠΑΕ να ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην επέμβαση του Κροάτη ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με επιτυχία η εσωτερική οστεοσύνθεση των συντριπτικών καταγμάτων 3ου και 4ου μετακαρπίου αριστερού χεριού του ποδοσφαιριστή μας Αντνάν Αγκάνοβιτς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ ορθοπαιδικό ιατρό Μπασδέκη Γεώργιο και τον συνεργάτη του ορθοπαιδικό Τσούγια Γεώργιο.
Ο ποδοσφαιριστής ξεκινάει από αύριο πρόγραμμα αποθεραπείας και στόχος μας είναι σε μία εβδομάδα να επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας».
*Σημειώνεται πως ο Αγκάνοβιτς δεν θα αγωνισθεί στο αυριανό φιλικό στην Ξάνθη και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass