ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΔΥΝΑΤΗ

Aρεσε η καλή εικόνα της ΑΕΛ

• Φιλικών συνέχεια αύριο εκτός έδρας με την Ξάνθη (19:00)

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2017 22:12

Ο τεχνικός Αντρέ Πάους στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ήταν η καλύτερη έως τώρα εμφάνιση της ΑΕΛ, στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας.


Η καλή εικόνα της ομάδας άρεσε και στον κόσμο της που ήταν προχθές στο AEL FC ARENA, ο οποίος αποχώρησε ικανοποιημένος, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από το αποτέλεσμα.
Και τα μηνύματα που στάλθηκαν είναι αισιόδοξα, καθώς σε ένα σκληρό παιχνίδι οι «βυσσινί» έδειξαν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αξιόλογους παίκτες, αντέδρασαν όπως έπρεπε και πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στο Καρπενήσι.
Το ματς μπορεί να ήταν φιλικό αλλά πολλές μονομαχίες θύμιζαν αγώνες πρωταθλήματος και ο κόσμος χάρηκε όταν η ΑΕΛ μετά την ισοφάριση σε 1-1 στο 60’ αντέδρασε άμεσα και στο 67’ έκανε το 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Και το χειροκρότημα ήταν μια επιβράβευση για τους παίκτες, που σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, στον αγωνιστικό χώρο και αυτή τη μαχητική ΑΕΛ θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι.
Σίγουρα ακόμη χρειάζεται δουλειά προκειμένου να διορθωθούν λάθη που έγιναν, διότι ενώ υπήρξαν στιγμές που η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή με τις οργανωμένες προσπάθειες και τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της, υπήρξαν όμως κάποιες φορές βεβιασμένες ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, στην περιοχή της.
Μέχρι το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αναμένεται πως ο κ.Πάους θα έχει φτιάξει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα επιδιώξει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

 

ΑΥΡΙΟ ΤΟ 6ο ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Κατά τα άλλα φιλικών συνέχεια αύριο, όπου η ΑΕΛ θα αγωνισθεί στην Ξάνθη σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι όπου ο κ. Πάους θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και βέβαια προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Xanthi FC Arena θα ξεκινήσει στις 19:00 σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης.
Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι μία εβδομάδα αργότερα το Σάββατο 12/8, με τους «βυσσινί» αυτή τη φορά να φιλοξενούν την Ξάνθη στο AEL FC ARENA.
Και ουσιαστικά εκείνο το παιχνίδι θα είναι κρας τεστ, πριν το ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και στον προπονητή Αντρέ Πάους.
Ο Ολλανδός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ξεκάθαρος πως δεν θέλει να γίνει άλλη μεταγραφή, τονίζοντας πως δεν θα δουλέψει με παραπάνω από 26 παίκτες.
Έτσι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε λύση συνεργασίας με κάποιους παίκτες και αυτό θα γίνει γνωστό άμεσα, ενώ όσον αφορά στους Μασούρα και Κρητικό θα παραμείνουν και δεν θα παραχωρηθούν δανεικοί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass