ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19-20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κανονικά ξεκινάει η Super League

• Με play offs και υποβιβασμό δύο ομάδων

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2017 17:44

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου θα ξεκινήσει κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωτάθλημα της Super League.


Θα διεξαχθεί με τους όρους που ίσχυαν και πέρυσι. Δηλαδή με τη διεξαγωγή play offs με τη συμμετοχή από τις θέσεις 2 έως 5 και με υποβιβασμό δυο ομάδων και όχι τεσσάρων όπως είχε αρχικά αποφασισθεί.
Βέβαια όπως έλεγαν από τη λίγκα υπάρχει αστερίσκος σχετικά με τη διεξαγωγή των play offs η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και μετά τις συζητήσεις που θα έχουν οι άνθρωποι της λίγκας με τους αντίστοιχους της «Forthnet».
Επίσης αυτό που αποφάσισαν στο Δ.Σ. της λίγκας είναι να τηρήσουν στο ακέραιο το ήδη συμφωνηθέν συμβόλαιο που έχουν με τη «Forthnet» και λήγει το καλοκαίρι του 2017. Κάτι που θέλουν να κάνει και το συνδρομητικό κανάλι και να μην εμμείνει στην πρόταση του για μείωση.
Όπως έλεγαν όμως τόσο μέσα στο Δ.Σ. όσο και μετά οι εκπρόσωποι των ομάδων, θέλουν να υπάρξει ένα κλίμα συνεννόησης και συμφωνίας όλων των πλευρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass