ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Συμπληρώθηκε η 4άδα

• Γερμανία, Χιλή, Πορτογαλία και Μεξικό συνεχίζουν στη διοργάνωση

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 16:53

Η Γερμανία και η Χιλή επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας.

Τα «πάντσερ» επικράτησαν με 3-1 του Καμερούν και στις 29/6 θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, η Χιλή που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αυστραλία, θα παίξει κόντρα στην Πορτογαλία.
Μετά το «στείρο» πρώτο 45λεπτο στο Σότσι, οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Ντεμιρμπέϊ στο 48’ και λίγο αργότερα ο Βέρνερ έκανε το 2-0. Παρά την αποβολή του Μαμπουκά στο 64’, οι «αδάμαστοι λέοντες» μείωσαν με τον Αμπουμπακάρ στο 79’, ωστόσο, τρία λεπτά και πάλι ο Βέρνερ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του Λεβ.
Πάλεψε η Αυστραλία στη Μόσχα και μέχρι το 67’ ήταν στο παιχνίδι της πρόκρισης με το γκολ του Τροϊσί στο 42’, αλλά ο Ροντρίγκες έφερε το ματς στα ίσια για τους Χιλιανούς (1-1) και με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Πίτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά.

 

ΣΤΟΥΣ «4» ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ
Πορτογαλία και Μεξικό εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομσπονδιών. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής νίκησε με 2-1 την «οικοδέσποινα» του τουρνουά, Ρωσία, ενώ οι Ίβηρες δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (4-0), η οποία «αποχαιρέτησε» τη διοργάνωση με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.
Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 25’ με τον Σαμέντοφ, ωστόσο, οι Μεξικανοί «απάντησαν» πολύ γρήγορα με την τυχερή κεφαλιά του Αραούχο (30’) και στο 52’ ο Λοσάνο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ακινφέεφ και με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-1. Λίγο αργότερα η ομάδα του Οσόριο πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μορένο, ωστόσο, σωστά δε μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Παρά τις προσπάθειες των Ρώσων για την ισοφάριση έτσι ώστε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρόκρισης (ήθελαν μόνο νίκη) το Μεξικό κατάφερε σχετικά άνετα να πάρει τη νίκη και την 2η θέση του γκρουπ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς στο 68’ ο Ζιρκόφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά για την Πορτογαλία να «καθαρίσει» ουσιαστικά την αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (4-0) και να περάσει ως πρώτη από τον πρώτο όμιλο στην τετράδα του τουρνουά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 33’ και στο 37’ ο Μπερνάρντο Σίλβα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο νεοαποκτηθείς στράικερ της Μίλαν, Αντρέ Σίλβα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάνι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

 

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
• 1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Πορτογαλία    7-2    7
2. Μεξικό    6-4    7
3. Ρωσία    3-3    3
4. Νέα Ζηλανδία    1-8    0

• 2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Γερμανία    7-4    7
2. Χιλή    4-2    5
3. Αυστραλία    4-5    2
4. Καμερούν    2-6    1

• ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
28/6, Πορτογαλία - Χιλή (21:00)
29/6, Γερμανία – Μεξικό (21:00)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass