ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 18:25

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Φαλάνης το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Σ. Φαλανιακού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό οι περίπου 450 ποδοσφαιριστές, 6-14 ετών απόλαυσαν το ποδόσφαιρο στα τέσσερα γήπεδα της Φαλάνης και κέρδισαν το χειροκρότημα των γονέων που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Α.Σ. Φαλανιακός, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Ολύμπικ, Δήμητρα/Απόλλων Τρικάλων, Διογένης Λάρισας, Ακαδημία Τυρνάβου, Σμόλικας Φαλάνης, Αμπελωνιακός, Πελασγιώτιδα, Ηρακλής Παλαμά και Αβέρωφ Λάρισας.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Λαδόπουλος Γεώργιος και Λιούπας Νικόλαος, εκ μέρους του Δήμου Λάρισας ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος και εκ μέρους της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης ο πρόεδρος κ. Καρυώτης Μενέλαος, καθώς και πλήθος προπονητών και ποδοσφαιριστών του νομού. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά τιμήθηκε για την προσφορά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Φαλανιακού, Ιγγλέζος Γιάννης που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass