ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ

Άπαντες παρόντες στον Απόλλωνα

*Ενόψει του ντέρμπι της χρονιάς με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα *Προπονήθηκε χθες στην Κοιλάδα και ο Μαρσέλο Πέντα που αναμένεται να είναι έτοιμος την Κυριακή

Δημοσίευση: 18 Απρ 2017 22:20

Μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον προπονητή τους Σάκη Θεοδοσιάδη, επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, που πέρασαν με τις οικογένειές τους τις άγιες αυτές ημέρες.

Ξεκίνησε έτσι η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Καραϊσκάκη, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 16:30 στην Άρτα.

Με νίκη οι «κυανόλευκοι» κατά 90% θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ενώ και η ισοπαλία θα είναι εξίσου ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, διότι  θα παραμείνει η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που υφίσταται.

Το ευχάριστο για τον κ.Θεοδοσιάδη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς χθες είδε με ικανοποίηση και τον Μαρσέλο Πέντα να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

Επανέρχονται και οι Σάββας, Ιορδανίδης, Διβανές που εξέτισαν τις ποινές τους.

Ο Μακεδόνας τεχνικός(σ.σ. κατάγεται από την Κρύα Βρύση όπου έκανε Πάσχα με τα αγαπημένα του πρόσωπα), θα έχει πολλές επιλογές για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΟΥΣ

Η θετική παρουσία του Απόλλωνα στο φιλικό με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον προπονητή των «βυσσινί» Αντρέα Πάους.

Ο Ολλανδός τεχνικός στο τέλος της φιλικής αναμέτρησης συνεχάρη τον Σάκη Θεοδοσιάδη για την καλή εικόνα των παικτών του Απόλλωνα, ευχόμενος η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Από την πλευρά του ο κ.Θεοδοσιάδης τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και ευχήθηκε η ΑΕΛ να πετύχει στους δύο εναπομείναντες αγώνες της Σούπερ Λίγκας τον στόχο της παραμονής, ενώ μεταξύ των δύο ομάδων όπως τη φετινή χρονιά έτσι και τη νέα σεζόν, θα υπάρχει άριστη συνεργασία.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Οι παλαίμαχοι παίκτες του Απόλλωνα που αγωνίσθηκαν σε φιλικό με τον ΣΕΠ Λάρισας, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά για την παρουσία του και  ευχήθηκαν οι «κυανόλευκοι» να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα την ερχόμενη Κυριακή.

Εκείνος τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν, τονίζοντας πως όλοι μαζί έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να δούνε τον Απόλλωνα στην Football League.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass