ΗΤΑΝ Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές

*Με μικρά κορίτσια κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία

Δημοσίευση: 18 Απρ 2017 12:00

Η φετινή χρονιά (2016-2017) ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΕΑΛ. Ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις και φιλοδοξία ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα(όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση του τμήματος) .

Ένα απρόοπτο όσο και απρόβλεπτο γεγονός όμως άλλαξε τα σχέδια και τους στόχους της ομάδας. Η αποχώρηση μιας βασικής παίκτριας (η οποία προερχόταν με μεταγραφή, από την προηγούμενη χρονιά ), μετά την πρώτη αγωνιστική, για λόγους φιλοσοφίας και αρχών της ομάδας, άλλαξε τα σχέδια και τους στόχους. Έτσι έχοντας στη σύνθεσή της και στον βασικό κορμό της πολλές μικρές σε ηλικία παίκτριες, αγωνίστηκε και κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην Α2 Εθνική κατηγορία για άλλη μία χρονιά. Η χρονιά αυτή σίγουρα θα αποτελέσει οδηγό, στη διοίκηση και στο προπονητικό team,για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Η σύνθεση της ομάδος:

Προπονητής: Πνάκας Πέτρος

Συνεργάτες: Παπαστεργίου Σωκράτης, Λιανού Ειρήνη, Καματσέλου Ιωάννα

Γυμναστής: Καλαμπούκας Γιώργος

Αθλήτριες:

1.Κουτσογιάννη Ελίνα (26 ετών) Αρχηγός, 2.Τίκα Νικολέττα (22 ετών), 3. Μπατσομήτρου Ευγενία(23 ετών) 4.Ζιώγα Φερονίκη (20 ετών), 5. Μπερμπέρογλου Ευη(25 ετών)  6.Εξάρχου Ειρήνη(15 ετών), 7.Αλβίζου Αποστολία(15 ετών) 8.Παπαδοπούλου Ελευθερία(15 ετών), 9. Γίτση Εβίτα(16 ετών)  10.Μανδραβέλη Μαρία(15 ετών), 11.Ριζομάρκου Νικολέττα(16 ετών) 12.Πλακιά Νικολέττα(14 ετών).

*Η Ε.Α.Λ. (Βόλεϊ Γυναικών), είναι μια αθλητική οικογένεια με μεγάλη παράδοση και πολύ μέλλον. Θέτοντας πάντοτε υψηλούς στόχους ώστε να πετύχει αγωνιστικά και οργανωτικά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλα τμήματα και στη δημιουργία αθλητριών του βόλεϊ με υψηλές προδιαγραφές και με ιδιαίτερη αθλητική αγωγή. Είναι ο σύλλογος που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών καθώς και στην ανάπτυξη νέων ταλαντούχων αθλητριών

Όλα αυτά και οι πολλές επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα, έκαναν την ομάδα μια πανελλήνια δύναμη με μεγάλη προσφορά στις εθνικές ομάδες και το ελληνικό βόλεϊ. Εκατοντάδες αθλήτριες έμαθαν τα μυστικά του βόλεϊ και δεκάδες απ’ αυτές φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο και συνεχίζουν να προσφέρουν και να διακρίνονται.

Οι επιτυχίες του συλλόγου δεν ήρθαν τυχαία, αλλά είναι η συνέπεια σκληρής δουλειάς και του σοβαρού έργου που γίνεται, σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass