ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στη... Ρώμη

* Συμμετοχές από τη Λάρισα σε Παρίσι, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λίμνη Πλαστήρα και Αρχαία Ολυμπία

Δημοσίευση: 18 Απρ 2017 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Απρ 2017 9:08

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αθλητισμός δεν γνωρίζει σύνορα. Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δη το τρέξιμο. Τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας αποδεικνύουν χρόνο με τον χρόνο πως το δρομικό κίνημα γιγαντώνεται στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σύλλογος συμμετείχε με οργανωμένη αποστολή σε δύο διαφορετικούς μαραθώνιους αγώνες. Ο ένας ήταν στη Ρώμη και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έλειψαν και οι ατομικές διακρίσεις των αθλητών που έκαναν ατομικά ρεκόρ. Αρκετοί δε, ήταν και οι πρωτάρηδες οι οποίοι βίωσαν την εμπειρία του τερματισμού σε έναν μαραθώνιο δρόμο.

Συγκεκριμένα στον Μαραθώνιο της Ρώμης στη γειτονική Ιταλία, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας: Σεϊτανίδης Γιώργος, Γούλας Απόστολος, Πλησιώτης Μιχάλης, Μαγρίζου Τζουλιάνα,

Βασιλός Ιωάννης, Πασιάς Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Φαλτσής Βασίλης, Πωποτονάσιος Κωνσταντίνος, Χασιώτης Γεώργιος, Ζησούλης Ανδρέας, Πατσαλιάς Κωνσταντίνος, Πραττής Νίκος, Βαρυτιμιάδης Κωνσταντίνος, Μπλιάτσιου Ανδρονίκη,

Μέλλος Θωμάς, Γκέκας Απόστολος, Ξηροφώτος Αλέξης, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος,

Ανδρεόπουλος Δημήτριος και Λιαπής Αριστείδης.

Στον παράλληλο αγώνα των 4 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι:

Χονδρος Δημήτρης, Κοντοθανάση Σοφία, Αλεξοπούλου Όλγα, Ράμμος Χρήστος και Ράμμος Γιάννης.

Στη Ρώμη βέβαια έτρεξαν και κάποιοι μεμονωμένοι Λαρισαίοι όπως ο Δημήτρης Τρίμμης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΧΑΝΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Στον 12ο Μαραθώνιο ο "Μέγας Αλέξανδρος", ο Σύλλογος για ακόμη μια χρονιά είχε εντυπωσιακή συμμετοχή με περισσότερες από 100 συμμετοχές σε μαραθώνιο και αγώνα 10 χλμ. Μέχρι αυτή τη στιγμή η διοργανώτρια αρχή δεν έχει εκδόσει τα επίσημα αποτελέσματα.

Ενώ την ίδια μέρα στον "Αραφήνειο δρόμο" συνολικής απόστασης 10 χλμ που έγινε στη Ραφήνα Αττικής έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Σβάρνας Γεώργιος.

Μετά τη διπλή οργανωμένη αποστολή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, οι αθλητές του Συλλόγου έδωσαν εντυπωσιακό "παρών" σε 2 μαραθώνιους αλλά και σε αγώνες στη Λίμνη Πλαστήρα και Σέρρες.

Συγκεκριμένα στον μαραθώνιο Κρήτης που έγινε στα Χανιά, που και φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου μας Σβάρνας Γεώργιος.

Στον αγώνα "η Μάχη των Οχυρών" που έγινε για πρώτη φορά στον Νομό Σερρών, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Αντωνούλας Αθανάσιος.

Ενώ την ίδια μέρα, Κυριακή 9 Απριλίου, στον μαραθώνιο στο Παρίσι, έναν από τους πολυπληθέστερους αγώνες στον κόσμο, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι:

Περάκης Κριστιάν, Μακρή Σύλβια και Καστόρης Αναστάσιος.

Επίσης, στον αγώνα που έγινε στη λίμνη Πλαστήρα για πρώτη φορά έλαβαν μέρος πολλοί αθλητές του Συλλόγου. Στον αγώνα των 20 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι:

Φωλίνας Χρήστος (1ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Διαβάτης Κώστας (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Μιχαλόπουλος Μάριος, Γκέκας Χαράλαμπος, Τρέμας Γιώργος, Μπροζιούτης Πέτρος, Νάτσιος Ανδρέας, Ντούμος Ευάγγελος, Χατζής Κωνσταντίνος,

Παπαστεργίου Κωνσταντίνος,  Γουναράς Δημήτριος, Αγγελακοπούλου Ιουλία (3η στην ηλικιακή της κατηγορία) και Μανουσίδης Ιωάννης.

Ενώ στον αγώνα των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι

Τσάκος Κωνσταντίνος, Πραττής Νικόλαος, Τσαγγούλη Φανή (2η στην ηλικιακή της κατηγορία), Γεωργαντάς Δημήτριος, Γεωργαντάς Αθανάσιος, Γεωργόπουλος Χρήστος,

Στεργίου Απόστολος, Παρίσης Γιώργος, Τουλουμτζίδης Γεώργιος και Κατσάνη Νικολέτα.

*Συμμετοχή είχαμε και από εκπρόσωπο του Συλλόγου στον 3ο Μαραθώνιο αρχαίας Ολυμπίας. Συγκεκριμένα έτρεξε ο αθλητής Κώστας Σταυρόπουλος που βγήκε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία, ενώ στον ημιμαραθώνιο έτρεξαν οι Νίκος Γούλας (1ος στην κατηγορία του) και Δημήτρης Κούκος.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ

Ακόμη ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τον 8ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου, συνεχίζονται. Πρόκειται για τον «αγώνα της πόλης μας», όπως τον χαρακτηρίζουν του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass