ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Και τώρα ο Καραϊσκάκης…

*Συγχαρητήρια στα παιδιά

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 22:12

Στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον

Αστέρα Πετριτή. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε πως το μόνο που κρατάει είναι οι βαθμοί και πως αυτές τις ημέρες η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Κώστας Καμπέρης που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν αντικατέστησε τον Χρήστο Αγρόδημο. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα φανερά συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του σε φίλο του που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κ. Χονδρογιάννη για τα καλά του λόγια και αντεύχομαι στην ομάδα του Πετριτή τα καλύτερα και μακάρι να πετύχουν τον στόχο της παραμονής καθώς είναι ομάδα φιλότιμη που παλεύει όλα τα ματς και προσπαθεί για το καλύτερο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν και είναι απόλυτα δίκαιη. Αυτό που τονίσαμε ολόκληρη την εβδομάδα ήταν πως δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλος είναι στην τελευταία θέση και το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές του. Σήμερα όλοι οι παίκτες ήταν πειθαρχημένοι και σοβαροί και φάνηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Δεν θα σταθώ στο σκορ, καθώς θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί. Έχουμε μία εβδομάδα ξεκούρασης και ανασύνταξης. Θα έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών, όπως και του Μαρσέλο Πέντα.

Το μυαλό όλων μας από σήμερα είναι στο παιχνίδι εκτός έδρας στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη. Θα ξεκουραστούμε αυτές τις άγιες μέρες και θα δυναμώσουμε για να πάμε στον Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Τέλος, σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα και τους φιλάθλους θέλω να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΕΡΗΣ: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι μία φιλόδοξη ομάδα που προσπάθησε αρκετά. Εμείς από την αρχή μπήκαμε για να κερδίσουμε και το καταφέραμε.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη σε έναν από τους καλύτερούς μου φίλους που έφυγε προχθές από τη ζωή. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι και να μας φυλάει».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Από την πλευρά του Αστέρα Πετριτή, δηλώσεις έκαναν ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος εκθείασε το έργο του Σάκη Θεοδοσιάδη στον Απόλλωνα και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κορμπάς, που κράτησε στα επίπεδα του 3-0 το σκορ με τις αποκρούσεις του. Αναλυτικά τόνισαν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, απέναντι σε μια ομάδα που έχει έναν προπονητή τον Σάκη Θεοδοσιάδη, το έργο του οποίου φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Απόλλων δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και του εύχομαι ό,τι το καλύτερο στη μάχη της ανόδου που δίνει. Εμείς έχουμε μια άπειρη ομάδα, θα συνεχίσουμε όμως την προσπάθεια και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα που έχουμε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον διαφαινόμενο πρωταθλητή, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΜΠΑΣ: «Είμαστε μια νέα και φιλόδοξη ομάδα. Προσπαθήσαμε απέναντι στον πρωτοπόρο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι και γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και είμαστε αισιόδοξοι για τη μάχη της σωτηρίας που δίνουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass