ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Νίκη στο ρελαντί για τον Απόλλωνα

• Χάρη σε ένα γκολ του Ματίας Μανθάνο και δύο του Άκη Σουλίδη • Πλέον όλη η χρονιά είναι το ντέρμπι στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη (23/4)

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 22:23

 

Τη 19η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 2ο όμιλο πέτυχε χθες το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του ουραγού Αστέρα Πετριτή με σκορ 3-0.

Η λαρισινή ομάδα παρέμεινε έτσι στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Καραϊσκάκη που κέρδισε χθες δύσκολα το Ελευθεροχώρι με 1-0 και πλέον όλη η χρονιά ίσως να είναι η μεταξύ τους μάχη, στις 23 Απριλίου στην Άρτα.

Εκεί ο Απόλλωνας θα πάει για δυο αποτελέσματα, νίκη ή και ισοπαλία ακόμη, διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε πολύ δύσκολα οι «κυανόλευκοι» θα χάσουν την πολυπόθητη άνοδο.

Χθες το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης πέτυχε μια εύκολη νίκη, καθώς σημείωσε ένα γκολ με τον Μανθάνο και δύο με τον Σουλίδη, είχε δε ένα δοκάρι με τον Μηνά και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο γκολκίπερ Άγγελος Σταυράκης χρειάσθηκε μόλις μια φορά στο τέλος να αισθανθεί την πίεση των φιλοξενουμένων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ.Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ως αριστερό μπακ τον Πλάτωνα Καρακατσάνη, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Γιάννη Κολοβό.

Απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Σάββας, Ιορδανίδης, Διβανές και ο Πέντα, που αναμένεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη.

Στον χθεσινό αγώνα που έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων και είναι κρίμα να μην υπάρχει η ανάλογη βοήθεια τη στιγμή που η ομάδα είναι πρώτη και κάνει τιτάνια προσπάθεια για να ανέβει στην Football League, ο Απόλλων μπήκε δυνατά και μόλις στο 2’ σε σουτ του Σουλίδη έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα ο τερματοφύλακας των Κερκυραίων κάτι που έπραξε και στο 16’ στο ωραίο μακρινό σουτ του Αγρόδημου, ενώ στο 19’ από φάουλ του Μηνά ο Σαχινίδης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία.

Στο 29’ ο Μηνάς με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών και o αμυντικός του Αστέρα την έδιωξε σε κόρνερ. Ο Μηνάς το εκτέλεσε από αριστερά και ο Ματίας Μανθάνο με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο αφού στο 36’ η κεφαλιά του Σαχινίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 39’ από εκτέλεση φάουλ του Μηνά η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον αμαρκάριστο Ανδρέου που δεν μπόρεσε με σουτ να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Μανθάνο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 50’ από σέντρα του Μανθάνο ο Μηνάς με βολ πλανέ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 53’σε σέντρα του Μηνά ο Καρακατσάνης έστειλε την μπάλα άουτ, στο 61’ ο Ιβανίδης με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Κόρμπα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 69’ ο Απόλλωνας έφτασε στο 2-0 με ωραίο πλασέ του Σουλίδη μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Καρακατσάνη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μανθάνο που δέχθηκε την μπάλα από τον Σαχινίδη με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 82’ ακόμα μια ωραία απόκρουση από τον τερματοφύλακα των Κερκυραίων στο σουτ του Σκούπρα το οποίο έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε στο 3-0 στο 83’ με το σουτ του Μανθάνο να αποκρούει ασταθώς ο Κορμπάς και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σουλίδη που πέτυχε άνετα το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη τελική από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν στο 90’ με το σουτ του Τριβιζά να αποκρούει ο Σταυράκης και το 3-0 να αποτελεί το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Εύκολο έργο είχε ο Τρικαλινός ρέφερι κ.Μίσσας(Αλεξόπουλος, Μπάλλας), από τον οποίο στο 22’ ζήτησαν πέναλτι οι του Απόλλωνα σε σπρώξιμο του Σουλίδη, ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στον Ιβανίδη (69’) του Απόλλωνα και στους Στούπα Σ.(27’), Μπαμιόγλου(70’), Γαρδικιώτη(78’), του Αστέρα Πετριτή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Καρακατσάνης, Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος (75’ Καμπέρης), Μηνάς (67’ Κολοβός), Ιβανίδης, Σαχινίδης (72’ Συράκος), Σουλίδης, Μανθάνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Κόρμπας, Καλούδης, Πολύζος, Στούπας Σ., Γράντος, Τσιάβος (24’ λ.τ. Λέσσης), Γεωργοπάλης, Γαρδικιώτης, Στούπας Δ., Καρβούνης (86’ Ρούμπος), Μπαμιόγλου (78’ Τριβιζάς).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(25η αγωνιστική)

Απόλλων Λάρισας - Αστέρας Πετριτή     3-0

ΑΕ Καραϊσκάκης – Ελευθεροχώρι    1-0

Α.Ε.Ιστιαίας – Θεσπρωτός   2-1

Διαγόρας Σεβαστής - Ολυμπιακός Β.     1-0

Τηλυκράτης - Ρήγας Φεραίος 0-2

Νίκη Βόλου – Πιερικός 1-0

Πύδνα Κίτρους – Νεοκαισάρεια     1-2

Φιλιππιάδα- Αμβρακία Κωστακίων   0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 25 αγώνες)

1. Απόλλων Λάρισας    56-15 61

2. ΑΕ Καραϊσκάκης     34-8 57

3. Ολυμπιακός Βόλου   36-13 51

4. Διαγόρας Σεβαστής  40-23 51

5. Νίκη Βόλου   35-21 49

6. Πύδνα Κίτρους 33-17 45

7. Τηλυκράτης   22-23 34

8. Θεσπρωτός    27-34 30

9. ΑΕ Ιστιαίας  25-31 29

10. Ρήγας Φεραίος     31-38 29

11. Πιερικός    14-26 27

12. Εθνικός Φιλιππιάδας    19-32 24

13. Ελευθεροχώρι 20-36 24

14. Αμβρακία Κωστακιών     17-36 18

15. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 20-42 17

16. Αστέρας Πετριτή   18-46 11

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(26η, 23/04/2017, 16:30)

Καραϊσκάκης ΑΕ - Απόλλων Λάρισας

Ελευθεροχωρίου - Διαγόρας Σεβαστής

Ολυμπιακός Β. - Νίκη Βόλου

Πιερικός - Φιλιππιάδα

Αστέρας Πετριτή – Α.Ε.Ιστιαίας

Θεσπρωτός - Τηλυκράτης 2014

Ρήγας Φεραίος - Πύδνα Κίτρους

Νεοκαισάρεια- Αμβρακία Κωστακιών

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass