ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ELITE YOUTH TOURNAMENT

Νέα διάκριση για τον Λαρισαίο Βησσαρίου

*«Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω έτσι» δήλωσε στην «Ε»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 9:00

Ακόμα μια διάκριση σημείωσε ο Λαρισαίος μπασκετμπολίστας Τηλέμαχος Βησσαρίου που στα 15 του δείχνει πως μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον αν συνεχίσει έτσι. Ο νεαρός αθλητής, που άφησε τον Κεραυνό Λάρισας για να βρεθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις ακαδημίες του Περιστερίου, κατάφερε χθες να πετύχει μια προσωπική και ομαδική διάκριση καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Elite Youth Tournament και ταυτόχρονα πρώτος σκόρερ του τελικού με 29 πόντους ευστοχώντας σε 4 τρίποντα.

Στον τελικό της διοργάνωσης (παίρνουν μέρος μεγάλοι σύλλογοι της Αθήνας) η ομάδα Παμπαίδων 2002 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, νίκησε 59-51 τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-12, 31- 30, 42-36, 51-59

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παπαδάκης): Παπανδρέου 4(1), Θεοδωρόπουλος 2, Ρήγος, Βησσαρίου 29(4), Καλογερόπουλος 6, Ράββας, Αδαμόπουλος 2, Παρδακίδης, Μαθές, Καραμανλής 13, Κουστένης, Μανιάς 3(1).

Ο Βησσαρίου με ύψος 1.98 αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο στη θέση «2» όσο και πλέι μέικερ. Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας στις συγκεκριμένες ηλικίες και το περασμένο καλοκαίρι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο τουρνουά Φιλίας που έγινε στην Ισπανία. Φέτος εκτός από το γεγονός πως θα λάβει μέρος εκ νέου στο συγκεκριμένο τουρνουά, ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να κληθεί και στην αντίστοιχη ομάδα των Παίδων, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός πως τα πήγα καλά στις προσωπικές μου εμφανίσεις, όμως είναι ακόμα πιο σημαντικό να τα πάει καλά η ομάδα μου που μέσω αυτής θα αναδειχθούμε όλοι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου είναι το Περιστέρι και εδώ φαίνεται πως υπάρχει οργάνωση και όρεξη για δουλειά» δήλωσε στην «ΕτΔ» ο νεαρός Λαρισαίος και συνέχισε «στόχος μου τώρα είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις υποχρεώσεις μου με τα κλιμάκια της Εθνικής σε οποιαδήποτε διοργάνωση λάβω μέρος» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass