ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Νοκ άουτ ο Ανδρέας Αβραάμ

*Πρόταση στον τεχνικό Σάκη Τσιώλη για ανανέωση συνεργασίας

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 22:08

Με πολλά προβλήματα θα αγωνισθεί η ΑΕΛ στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα,

καθώς χθες διαπιστώθηκε ότι ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του και τον Κύπριο Ανδρέα Αβραάμ και τώρα πρέπει να βρει αντικαταστάτη στην αριστερή πλευρά της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται ακόμα οι τιμωρημένοι Φατιόν, Φάρκας αλλά και οι τραυματίες Τικίτο, Ντοντό και Ρέντζας.

Ο προπονητής καλείται να βρει εναλλακτικές λύσεις καθώς θα έχει νέο δίδυμο στα σέντερ μπακ, ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει με την αριστερή πλευρά.

Χθες μίλησε στους παίκτες του για τον Πανιώνιο και τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντική πρόοδο και πλέον αποτελεί μια ομάδα πολύ δυνατή που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα υπάρχει άγχος για την ΑΕΛ, αφού μια ήττα δε θα σημάνει τίποτα στη μάχη της παραμονής ενώ αν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, θα εξασφαλίσει κατά 99% την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ

Σύμφωνα με δηλώσεις του ο κ.Κούγιας έκανε πρόταση στον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, να υπάρξει ανακοίνωση και παράλληλα να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με τον κ.Κούγια ο Τσιώλης τού είπε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΛ αλλά τον ενδιαφέρει και πρόταση από το εξωτερικό που θα έχει μεγαλύτερες απολαβές.

Πάντως από το περιβάλλον του προπονητή δεν σχολιάστηκε κάτι, παρά μόνο ότι ο κ. Τσιώλης αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας για τη μεγάλη κατηγορία.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass