ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΕΛ: Πρώτη προτεραιότητα η νίκη

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 10:45

Ιδιαίτερης σημασίας για τους «βυσσινί» είναι το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τον Εθνικό (17.00, κλ. Νεάπολης) σύμφωνα με τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η ΑΕΛ που προσπαθεί να βρει ξανά το καλό της πρόσωπο, θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα τουλάχιστον στα παιχνίδια που επιβάλλεται να κερδίσει προκειμένου να επανακτήσει το χαμένο έδαφος από το αρνητικό 5-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια. Το γεγονός ότι η ΑΕΛ ισοβαθμεί με τον προσεχή της αντίπαλο, αλλά και το ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου είχε ηττηθεί από τον Εθνικό καταδεικνύουν το πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου. Η νίκη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη λαρισινή ομάδα στην προσπάθειά της να κερδίσει μία ακόμα θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ σε δεύτερο χρόνο οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά του 85-77 στο κλειστό του Εσπέρου, που θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

«Πρώτη προτεραιότητα η νίκη και έπειτα τα υπόλοιπα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας. Διανύσαμε μία δύσκολη και κρίσιμη περίοδο με πολύ δύσκολους εκτός έδρας αντιπάλους και εντός έδρας παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρουμε, όπως αυτό με τον Εθνικό που ακολουθεί.

Για μας είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το βλέπουμε σαν τελικό. Πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία και με οποιονδήποτε τρόπο.

Πιστεύω ότι η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά να ανακάμπτει. Εκείνο που θέλουμε είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες. Είναι ένα σημείο στο οποίο υστερούμε όπως φάνηκε και με τον Δούκα και το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό στο ματς με τον Εθνικό» είπε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αγωνιστικά η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς απουσίες καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass