ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κατηγορούμενοι για γεμάτο γήπεδο!

*Στον αγώνα της 1ης Σεπτεμβρίου 2014 ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 22:11

Η ΑΕΛ στη Β' εθνική κατηγορία… 1η Σεπτεμβρίου 2014 και ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα να διοικείται από προσωρινή διοίκηση.

Τότε αποφάσισαν την έκδοση 4.000 εισιτηρίων αλλά στο γήπεδο είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και, μετά από επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, βρέθηκαν τρία μέλη της κατηγορούμενα (ο πρόεδρος Αχιλλέας Παυλόπουλος, ο αντιπρόεδρος Αποστόλης Φωτάκης και το μέλος Ζήσης Τσουμάνης) αφού στο γήπεδο βρέθηκαν 10.000 φίλαθλοι.

Κανένας δεν περίμενε τότε μια τέτοια εντυπωσιακή προσέλευση θεατών αφού το γήπεδο του Αλκαζάρ είχε γεμίσει από άκρη ως άκρη και με κόσμο να υπάρχει εκτός γηπέδου.

Οι τρεις λοιπόν πρώην διοικητικοί θα βρεθούν κατηγορούμενοι στις 25 Μαΐου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας γιατί γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και ένας εξ αυτών σχολίασε… «Κατηγορούμαστε για ένα γεμάτο γήπεδο όταν τρέχαμε τότε που η ομάδα δεν ήταν ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι έχουν το γήπεδο άδειο…»

Η πίκρα και των τριών είναι πολύ μεγάλη αφού σε μια προσπάθεια που το σωματείο ήταν ερασιτεχνικό ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα, αλλά αυτοί τελικά μετά από δύο χρόνια πληρώνουν τη διοικητική τους συμμετοχή.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass