Eκοψε πίτα ο «Απολλώνιος»

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 9:05

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης «Απολλώνιος» με την παρουσία αθλητριών του συλλόγου, μελών του διοικητικού συμβουλίου και απλών φίλων της ομάδας.

Οι ομάδες Βόλεϊ του Απολλώνιου, στη δεύτερη χρονιά παρουσίας τους στα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας, έκοψαν τη βασιλόπιτα ευχόμενοι καλή πρόοδο στα παιδιά, καλή αθλητική και αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Επίσημος καλεσμένος ήταν ο Λαρισαίος βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος παρότρυνε όλα τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αγωνίζονται, αλλά παράλληλα να είναι συνεπείς και στο σχολείο τους. Ο κ. Κέλλας είναι η δεύτερη χρονιά που τιμά με την παρουσία του στην κοπή πίτας του συλλόγου, καθώς και ο ίδιος στηρίζει εδώ και χρόνια τον αθλητισμό και όλους τους αθλητές. Ο κ.Λευτέρης Χατζής ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά η νέα χρονιά να φέρει υγεία και πολλές επιτυχίες στο σύλλογο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα με χορό και τραγούδι. Μοιράστηκαν διάφορα δώρα στις αθλήτριες μετά από κλήρωση. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Μίζα Άντζελα. 

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν όλες οι αθλήτριες από το τμήμα ενηλίκων. Συγκεκριμένα, το τμήμα των μαμάδων έκοψε πίτα στο μουσικό ταβερνόχωρο πιατέλα. Τα κορίτσια άφησαν για λίγο την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις τους και διασκέδασαν, χόρεψαν μέχρι αργά. Το τμήμα ενηλίκων ήταν μια όμορφη σκέψη και ιδέα του συλλόγου, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες να αθλούνται, να γυμνάζονται και να κοινωνικοποιούνται μέσα από ένα άθλημα, όπως είναι το βόλεϊ. Το βόλεϊ είναι το απόλυτο άθλημα για τις γυναίκες, καθώς γυμνάζει όλο το κορμί και απαιτεί τη συνολική του συμμετοχή. Το τμήμα ενηλίκων συνεχίζεται με επιτυχία, καθώς όλες οι αθλήτριες προετοιμάστηκαν και προπονήθηκαν δυναμικά από την αρχή του έτους και είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τους φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη 7-9 και Σάββατο 5.30-7.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass