ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΚΑΙ ΠΟΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Μάχη για το πρώτο εισιτήριο του τελικού

• Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και θα ξεκινήσει στις 14.30

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2017 13:09

Στη μάχη για το πρώτο εισιτήριο του φετινού τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ, ρίχνονται σήμερα Αχιλλέας Φαρσάλων και ΠΟ Ελασσόνας, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και θα ξεκινήσει στις 14.30.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, τη 12η αγωνιστική στην Ελασσόνα ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2. Τον σημερινό ημιτελικό ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Στάικο και Μάνο. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μάνθος Αγγελούλης, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Τσιλίκης Σπύρος.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Αξίζει να θυμηθούμε την πορεία των δύο σημερινών αντιπάλων μέχρι τα ημιτελικά.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετείχε στον Α’ όμιλο της φετινής διοργάνωσης και ξεκίνησε με την εκτός έδρα νίκη στη Φαλάνη επί του Σμόλικα με 3-0 στην παράταση (0-0 κ.α.). Στη συνέχεια επικράτησε της Δόξας Ραχούλας εκτός έδρας με 5-0, της Ολύμπικ/Ν. Καρυές επίσης εκτός έδρας με 3-1, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Κισσάβου Συκουρίου μέσα στα Φάρσαλα με 1-0.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΟΕ μετείχε στον Δ’ όμιλο και άρχισε την πορεία του προς τον σημερινό ημιτελικό με τη νίκη στην Τσαριτσάνη επί του Οικονόμου με 3-2 στην παράταση (2-2 κ.α.). Ακολούθησε το 1-0 στη Νεάπολη επί της ομώνυμης ομάδας, με το ίδιο σκορ ξεπέρασε επίσης εκτός έδρας και το εμπόδιο του Ελευθεραί, ενώ στα ημιτελικά νίκησε πάλι με το ίδιο σκορ 1-0 μέσα στην Ελασσόνα το Ναρθάκι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass