ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ

Ο Ντιέγκο Ρέγιες στην ΑΕΛ

• Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2017 10:40

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντιέγκο Ρέγιες.


Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει πως ο 27χρονος διεθνής Ονδουριανός μετέβη απευθείας στη Λάρισα, για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στην Αθήνα, βρέθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα μας, ο 27χρονος κι εν ενεργεία διεθνής με την Ονδούρα κεντρικός επιθετικός, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ.
Ο Ντιέγκο Ρέγες, βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Λάρισα , προκειμένου να γνωριστεί με τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη και τους νέους του συμπαίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».
*Ο Ντιέγκο Ρέγιες είναι διεθνής με την Ονδούρα έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ με το εθνόσημο κάνοντας ντεμπούτο στις 24 Ιουλίου 2013 με τις ΗΠΑ σε φιλικό παιχνίδι, ενώ έχει παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας του για λογαριασμό των Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ονδούρα) και Μάραθον. Πρόσφατα δημοσιεύματα είχαν συνδέσει το όνομα του ποδοσφαιριστή με μετακίνηση στη Μαλαισία και συγκεκριμένα στη Σάραουακ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Ρέγιες να έρχεται στην ΑΕΛ για να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό επίσης, πως η ΑΕΛ κινήθηκε για να αποκτήσει τους Σκόνδρα και Τζιόλη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όμως δεν έγινε το deal λόγω των προτάσεων των ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass