Η ΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αϊ-Βασίλη φέρε ένα σέντερ φορ

* Συζητήσεις με δύο περιπτώσεις: ενός Βραζιλιάνου και ενός Σλοβένου * Τι έγινε στο χθεσινό φιλικό της ΠΑΕ με την ομάδα των νέων(3-0) * Σκόραραν ο Λετονός Ικάουνιεκς και ο υπό δοκιμή Κιταμπάλα (δεν ικανοποίησε)

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 17:34

Το 2017 ήρθε με τις ευχές όλων στην ΑΕΛ να έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός ικανού σέντερ φορ που θα βοηθήσει την ομάδα και ελπίζουν όλοι να τον φέρει ο Αι-Βασίλης.

Ο Γαλλοκογκολέζος Κιταμπάλα παρότι χθες στο φιλικό που έγινε στο Ael Fc Arena με τους νέους (3-0) πέτυχε ένα τέρμα, δεν δείχνει να ικανοποιεί τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη και τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις με δύο άλλες περιπτώσεις παικτών, ενός Βραζιλιάνου και ενός Γάλλου που αγωνίζεται στη θέση του φορ. Πάντα βέβαια υπάρχει και το όνομα του Τόρες.

Το σίγουρο είναι ότι η λαρισινή ομάδα αν και ...πρωταθλήτρια μέχρι τώρα στις μεταγραφές (πήρε πέντε παίκτες) δεν θα σταματήσει εδώ αφού ο ιδιοκτήτης αυτής Αλέξης Κούγιας μας έλεγε ότι εκτός από σέντερ φορ θα υπάρχει και άλλη ενίσχυση της ομάδας με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε θέση και αν αγωνίζεται.

Και όλα αυτά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας σε στενό οικονομικό κλοιό αφού τον Ιανουάριο η ΑΕΛ θα πάρει τη δόση του συνδρομητικού καναλιού που αντιστοιχεί στον Νοέμβριο.

Από κει και πέρα στο χθεσινό φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ με την ομάδα των νέων, ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε με τρεις νεομεταγραφέντες, τον Λαρισαίο τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο(ήταν άρρωστος ο Ξενοδόχοφ και δεν αγωνίσθηκε) , τον Λετονό Γιάνις Ικάουνιεκς(πέτυχε και ένα γκολ) και τον Γάλλο Στεβέν Τικό ενώ όλοι λένε πολύ καλά λόγια για την αξία του Λελογκονόλο Μασαλέσα.

Σχετικά με το πόσοι θα παίξουν στο παιχνίδι με τη Βέροια και να προλάβουν να έρθουν οι μπλε κάρτες ο κ. Κούγιας ήταν κατηγορηματικός: «Όλοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής».

Στο συγκεκριμένο φιλικό ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε με τους: Θεοδωρόπουλο, Μονιάκη, Ρέντζα, Φάρκας, Τίκο, Ποτουρίδη, Φατιόν, Ικάουνιεκς, Ναζλίδη, Καπό και Ντέλετιτς ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν όλοι πλην των Ντοντό, Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρα.

Ο μόνος από τους νεομεταγραφέντες που έπαιξε όλο τον αγώνα ήταν ο Λετονός Ικάουνιεκς αφού δεν θέλησε να χρησιμοποιηθεί ο Ναβάρο καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ο Κιταμπάλα (πέτυχε και ένα γκολ) με τον Γκαγιέγο.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα της ΠΑΕ δεν ήταν καλή και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 0-0 ενώ στο δεύτερο μέρος το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-0. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Αναστασόπουλος από εξαιρετική πάσα του εορτάζοντος σήμερα Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Η ουσία είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των νέων αποκτημάτων ενώ και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας που είδε το φιλικό από την κερκίδα είδε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με τη Βέροια.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ

Οι πολύ καλές εντυπώσεις ήρθαν από δοκιμαζόμενο παίκτη της ομάδας νέων(εδώ και τρεις μέρες) τον 21χρονο χαφ Τζέιμς Ευμορφίδη(γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1996) που σε ηλικία 17 ετών είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άγιαξ. Από το 2013 – 2015 αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του Άγιαξ (U17 – U 19). Τελευταίος του σταθμός η Άλκμααρ (U21). Πρώτη του ομάδα ήταν η Ένωση Ερυθραίας.

Ο ΝΤΟΝΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Βραζιλιάνος Ντοντό που είχε πάρει λόγω του γάμου του περισσότερες μέρες άδεια και σήμερα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Η προπόνηση ορίσθηκε στις 4 μ.μ. από τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη που θα αρχίσει να δείχνει και τα αγωνιστικά πλάνα για τον αγώνα με τη Βέροια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass