ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

«Κλείδωσε» τη 2η θέση ο Ποδηλατικός ΓΣΛ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 13:13

Επίσημα πλέον, μεταξύ 97 ποδηλατικών σωματείων στην Ελλάδα, ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας φιγουράρει στην 2η θέση.

Αυτή η θέση είναι η καλύτερη από την ίδρυση του συλλόγου, αφού ακολουθούν στη βαθμολογία σωματεία με μεγάλη ιστορία στην ελληνική ποδηλασία, όπως η Α.Ε.Κ., ο Παναθηναϊκός, ο Π.Α.Ο.Κ., ο Π.Ο. Πατρών, ο Π.Ο. Βέλος, ο Κρόνος Νίκαιας, κλπ., με πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς, σε σύγκριση με τον λαρισινό σύλλογο. Το γεγονός κάνει υπερήφανους όλους τους ανθρώπους του Ποδηλατικού ΓΣΛ καθώς ο σύλλογος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της πόλης.

Από την αρχή της σεζόν, η διοίκηση είχε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη από τους 55 αθλητές και τις αθλήτριές που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση των προπονητών, Ταμανάκια Μιχάλη και Τσοπούρογλου Απόστολου καθώς και του βοηθού προπονητή Γώγου Πέτρου.

Φέτος ο Ποδηλατικός ΓΣΛ, συμμετείχε σε 72 αγώνες σε όλη την Ελλάδα, ενώ διοργάνωσε 12 αγώνες στο νομό Λάρισας. Σχεδόν σε όλους τους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, τερμάτιζαν μέσα στις 6 πρώτες θέσεις, με αποκορύφωμα τις 13 θέσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα. Αναδείχθηκαν δηλαδή Πανελληνιονίκες σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία μίνι, με τον Μάνθο Νικόλαο, στην κατηγορία παγκορασίδων, με την Δοξαρά Αθανασία, στην κατηγορία παίδων, με τους Καρατσιβή Παναγιώτη και Λέλα Αντώνιο και στην κατηγορία ανδρών, με τους Καραμιχαηλίδη Ιορδάνη και Τσοπούρογλου Βασίλειο.

Επίσης υπήρξαν αθλητές και αθλήτριες που εκπροσώπησαν την Εθνική Ομάδα, αφού κλήθηκαν και συμμετείχαν οι Καρατσιβής Παναγιώτης και Τσοπούρογλου Βασίλειος.

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του Ποδηλατικού ΓΣΛ «αυτές οι επιτυχίες πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογός μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Σ’ αυτήν την επιτυχία σημαντική ήταν η οικονομική στήριξη χορηγών καθώς και η συμπαράσταση φορέων, συλλόγων, τοπικών αρχών κ.α. τους οποίους η διοίκηση του Ποδηλατικού ΓΣΛ ευχαριστεί.

Στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η ενίσχυση με πέντε αθλητές από τους Π.Ο. Βόλου, Π.Α.Σ. Πηνειός, Π.Ο. Λάρισας και Π.Ο. Καρδίτσας, οι οποίες ήδη έχουν δρομολογηθεί, προκειμένου να διατηρηθεί η αγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass