ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα

*Ξεκουράζει τον Θωμά Ναζλίδη ενόψει Παναθηναϊκού *Άρεσε ο Νοτιοαφρικανός που δοκιμάζεται από τον προπονητή

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 14:26

Η πιο κρίσιμη βδομάδα για την ΑΕΛ άρχισε καθώς σε τέσσερις μέρες δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια, ένα αύριο στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα για το κύπελλο Ελλάδας όπου θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση και το επόμενο με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας την Κυριακή όπου θέλει βαθμό ή βαθμούς για να μπορεί να είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με το τέλος του 2016.

Μάλιστα ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έκανε ιδιαίτερες επισημάνσεις στους παίκτες λέγοντας χθες: «Η βδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο που σαν ομάδα έχουμε παράδοση και θέλουμε να προκριθούμε αλλά από την άλλη έτσι όπως είμαστε βαθμολογικά εξίσου κρίσιμο είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την παραμονή μας στην κατηγορία και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Δώστε τα όλα».

Στο μεταξύ για το αυριανό παιχνίδι ο Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αβραάμ και τον Βαρέλα που είναι τραυματίες ενώ θα προφυλάξει και τον Ναζλίδη που επίσης έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν προπονήθηκε χθες.

Φάρκας και Ντοντό δείχνουν να βρίσκουν ρυθμούς (μάλλον δεν θα παίξουν και αυτοί στα Τρίκαλα) ενώ ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα δώσει ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που ίσως να είναι και η τελευταία τους, πριν παραδώσει την έκθεση του στον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΑΡΕΣΕ Ο ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ

Ο Νοτιοαφρικανός παίκτης που δοκιμάζεται στην ΑΕΛ άρεσε και πιθανόν να αποκτηθεί. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών, αμυντικό χαφ, τον αποκαλούν Βιέρα και είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη. Τον ποδοσφαιριστή πρότεινε στη Λάρισα ο Πιέρ Ισά και φαίνεται ότι η εισήγησή του γίνεται δεκτή.

Σήμερα θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΑΤΣΙΟΣ

Ο 30χρονος, Αριστείδης Βάτσιος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα (19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Βοηθοί του ο Κυριάκος Μερκενίδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Κωνσταντίνος Νικολαϊδή επίσης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Λυμπούδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας.

 

Στα Φάρσαλα ο αγώνας νέων ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Στα Φάρσαλα και συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο θα γίνει ο αγώνας πρωταθλήματος της Κ-20 μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30, κατόπιν πρωτοβουλίας του συμβούλου της ΕΠΣΛ και αντιδημάρχου Φαρσάλων κ. Σταύρου Πουλαράκη και του προέδρου του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστου Μπασαγιάννη.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass