Τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Κ. Μπετχαβέ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 13:00

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέσθηκε το περασμένο Σάββατο μνημόσυνο για τον αθλητικό συντάκτη Κώστα Μπετχαβέ που έφυγε από τη ζωή πριν σαράντα μέρες και ο συνεργάτης του Ηλίας Μπίνας με το δικό του τρόπο θέλησε να αποχαιρετίσει τον «μέντορά» του που τον ακολούθησε πιστά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που συνεργάσθηκε ο θανόντας και το τελευταίο διάστημα ήταν μαζί στο λαρισινό αθλητικό σάιτ mpetshow. Λίγα λόγια μέσα από την καρδιά του Ηλία Μπίνα:

«Πολυαγαπημένε μου φίλε Κώστα,

σαν κεραυνός ήρθε το άκουσμα του θανάτου σου. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω και να συνέλθω. Μαζί ήμασταν στον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο. Και λίγο μετά μας αποχαιρέτισες άδικα, πρόωρα και τελείως ξαφνικά. Είναι τελείως περιττό, να αναφερθώ στη ζωή σου και τη δημοσιογραφική αθλητική σταδιοδρομία σου, γιατί αυτή είναι γνωστή και απόλυτα καταξιωμένη στη συνείδηση όλης της κοινωνίας της Λάρισας αλλά και πανελλήνια, αφού τη διέκρινε η ευσυνειδησία, το επαγγελματικό πάθος, η εργασιομανία και η τελειομανία σου, αλλά και η ευγένεια και το μεγαλείο της ψυχής σου.

Ο θάνατός σου με συγκλόνισε διότι πολλά χρόνια ήμασταν καθημερινοί «κολλητοί» συνεργάτες και ήσουν ο δάσκαλος, σύμβουλος και προστάτης μου. Θα μου μείνει αλησμόνητη η πραότητα και η ειλικρίνεια με την οποία με καθοδηγούσες.

Γράφω αυτά τα λίγα λόγια τελείως αυθόρμητα διότι πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής μου. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί η ίδια η ζωή σου σε έχει κατατάξει στους αθάνατους.

Γεια σου πολυαγαπημένε και λατρευτέ φίλε μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass