Ε. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ Ν. ΚΑΜΠΑ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα «αργυρά» κορίτσια του λαρισαϊκού τζούντο

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 10:20

Με δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών-γυναικών που έγινε στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς, οι αθλήτριες του Προμηθέα Λάρισας, Καρανίκα Ελένη στα 48 κιλά και Καμπά Νικολέτα-Σοφία στα 70 κιλά.

Μετά από τρεις δύσκολους και σκληρούς αγώνες που έδωσαν για να φτάσουν στον τελικό η Καρανίκα Ελένη ηττήθηκε από την Παπαθεοδώρου της Πετρούπολης με μία ποινή, ενώ η 16χρονη Καμπά Νικολέτα ηττήθηκε από τη μόλις πριν μία εβδομάδα τρίτη στην Ευρώπη Τελτσίδου Ελισάβετ. Ήταν η τέταρτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ανεβαίνει στο βάθρο η Ελένη Καρανίκα, έχοντας συνολικά δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια, ενώ για τη νεαρή Νικολέτα Καμπά ήταν το πρώτο της στη μεγάλη κατηγορία των γυναικών.

Τα δύο κορίτσια δήλωσαν ευχαριστημένα από την απόδοση και την επιτυχία τους, ιδιαίτερα η Νικολέτα η οποία παίρνοντας μία σημαντική εμπειρία έβαλε μεγάλη υποθήκη για το μέλλον.

Οι προπονητές Καμπάς Δημήτριος, Κλιάρη Ευαγγελία, οι συναθλητές τους και οι παράγοντες του Προμηθέα Λάρισας και της τοπικής επιτροπής συνεχάρησαν τα κορίτσια για την αξιόλογη προσπάθεια και τη μεγάλη τους επιτυχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass