360 ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έτρεξαν από τον Τύρναβο ως τη Λάρισα

* Πρώτος ο Τυρναβίτης Νίκος Τσικούρας

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 12:08

Τριακόσιοι εξήντα δρομείς απ' όλη την Ελλάδα τίμησαν φέτος τη διοργάνωση που συμπληρώνει 14 χρόνια και δεν είναι άλλη από τον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος-Λάρισα που διεξήχθη χθες το πρωί και νικητής αναδείχθηκε ο Τυρναβίτης Νίκος Τσικούρας.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τυρνάβου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων και πλήθος εθελοντών.

Η απόσταση που διένυσαν οι αθλητές ήταν 21.100 μ. ασφάλτινης διαδρομής επί του οδικού άξονα Τύρναβος-Λάρισα, με παράκαμψη στο χωριό Αγ. Σοφία και έως τη Γέφυρα Αλκαζάρ – Μητρ. Δωροθέου – Σκληρού – Γέφυρα ΔΕΥΑΛ – πεζόδρομος κοίτης Πηνειού – από τη Β΄ Γέφυρα Πηνειού είσοδος στην Καλλιθέας – Αθηνάς – Θέτιδος – Κύπρου – Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός).

Η εκκίνηση δόθηκε από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στις 11.00 το πρωί και ο τερματισμός ήταν στην Κεντρική πλατεία τα Λάρισας, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. Τις απονομές έκαναν: ο αντιδήμαρχος κ. Σούλτης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ. Κωσταρόπουλος και Αναστασίου, ο διοικητής της Τροχαίας κ. Καφετζής και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μαραθωνοδρόμων κ. Γούλας.

*Τρία χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό ένας 40χρονος Τυρναβίτης, που έπαιρνε μέρος στον αγώνα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ανακοπή και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Συγχαρητήρια των Τυρναβιτών και του δημάρχου στον «Τσίκι»

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Ο φτερωτός «ημίθεος» του Τυρνάβου, ο Νίκος Τσικούρας έβγαλε όλους τους Τυρναβίτες ασπροπρόσωπους τερματίζοντας πρώτος στον ημιμαραθώνιο Τυρνάβου – Λάρισας που διεξήχθη χθες Κυριακή.

Μετά την πρωτιά του Νίκου Τσικούρα, του «Τσίκι» των δικών του ανθρώπων, μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συγχαίρει τον μεγάλο και καταξιωμένο δρομέα μεγάλων αποστάσεων για τη νέα του επιτυχία και τον ευχαριστεί που με την προσπάθειά του κάνει σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς τον Τύρναβο που τον γέννησε γνωστό.

Και ο κ. Σαρχώσης κατέληξε: «Είμαι περήφανος και ολόκληρος ο Δήμος Τυρνάβου και όλοι οι συνδημότες, για τον Νίκο Τσικούρα. Όπως στα αρχαία χρόνια, έτσι κα τώρα θα ρίχνουμε «τα τείχη της πόλης» για να υποδεχτούμε τον μεγάλο μας αθλητή Νίκο Τσικούρα».

Οι τρεις πρώτοι

ΑΝΔΡΕΣ

Τσικούρας Νίκος ΓΣ Γλυφάδας

Λουκέρης Μιχάλης Αθήνα

Κακαρότζας Αντώνης ΑΕΛ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τσινίκου Δήμητρα Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Νασίκα Αναστασία Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Στεφανή Αγγελική

Αγωνία για 40χρονο

Τρία χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό ένας 40χρονος Τυρναβίτης, που έπαιρνε μέρος στον αγώνα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ανακοπή και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται στην εντατική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass