ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ «Ε.τ.Δ.»

«Μέχρι την Κυριακή μεταγραφές…»

*Δοκιμάσθηκε Νοτιοαφρικανός *Ακούγεται το όνομα του Τόρες... *Τσιώλης σε παίκτες: «Να τελειώνουμε επιτέλους τις φάσεις»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 14:15

Στον πόντο βρίσκεται η παραμονή της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς παραμένει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον από δω και πέρα το άγχος του υποβιβασμού είναι διάχυτο στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί και το αγωνιστικό προφίλ αποφάσισε την ενίσχυση της ΑΕΛ και χθες από τη Λαμία όπου βρέθηκε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Λαμία-Τρίκαλα 1-0 μας δήλωσε ότι η ομάδα μέχρι την Κυριακή θα κάνει τρεις μεταγραφές ενώ η διαρροή της είδησης για την απόκτηση του Τσάβες προκάλεσε γέλια στους ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας που έβγαλαν και την παρακάτω ανακοίνωση διάψευσης: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της έναρξης μιας ακόμη μεταγραφικής περιόδου, υπενθυμίζει ότι δεν συμμετείχε, δεν συμμετέχει και ούτε πρόκειται να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά ή άλλα παιχνίδια μάνατζερς ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να διαψεύσουμε δημοσιεύματα αναφορικά με ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Τσάβες. Πρόκειται για εξαίρετο ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει από την πλευρά μας οποιαδήποτε επαφή ή πρόταση, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς οποιονδήποτε εκπρόσωπό του».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του Αλέξη Κούγια είναι να αποκτηθούν σέντερ μπακ, σέντερ φορ, πλάγιος επιθετικός και τερματοφύλακας. Χθες ακούστηκαν έντονα φήμες για τον 30χρονο Τόρες που αγωνιζόταν την περίοδο 2013-2015 στον Πλατανιά Χανίων ενώ πέρυσι ήταν στην Ισπανική Αλαβές.

Ο ίδιος παίκτης απασχόλησε και το καλοκαίρι την ΑΕΛ αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ

Χθες στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων δοκιμάσθηκε Νοτιοαφρικάνος παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ ενώ πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης λέγοντας: «Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Θεωρώ αδιανόητο να μην μπορούμε να πετύχουμε γκολ ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες. Αυτά δεν γίνονται…».

Στο μεταξύ πολλά παράπονα έχει η ΑΕΛ από τη διαιτησία του Μάνταλου καθώς κέρδισε η λαρισινή ομάδα το πρώτο φάουλ πολύ αργά ενώ στις πρώτες φάσεις κανείς δεν κατάλαβε τι σφύριξε…

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Η βδομάδα που αρχίζει σήμερα είναι κρίσιμη για την ΑΕΛ αφού έχει διπλή υποχρέωση αρχικά την ερχόμενη Τετάρτη στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα για το κύπελλο Ελλάδας και ακολούθως την Κυριακή στο Ael Fc Arena με τον Παναθηναϊκό όπου θα υπάρχει γενική είσοδος 10, 20, 30 ευρώ.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης και στα δυο παιχνίδια θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αβραάμ που θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου μήνες και του Βαρέλα που επίσης έχει τραυματισμό.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του καθώς σήμερα αναμένεται να μπει σε προπονητικό πρόγραμμα και ο Ντοντό.

Στον αγώνα των Τρικάλων δεν θα αγωνισθεί ο Θωμάς Ναζλίδης που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο με στόχο να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

«Στα δύο επόμενα παιχνίδια κρίνεστε όλοι»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας υπήρξε καταπέλτης προχθές το βράδυ σε ομιλία που έκανε στους παίκτες της λαρισινής ομάδας έξω από την Ξάνθη μετά τον αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0 παρουσία του τεχνικού επιτελείου και των διοικητικών κ. Ζήση Ντελόπουλου, Ηλία Παλαιοχωρλίδη, Σωτήρη Μάρκου λέγοντας «στα δύο επόμενα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον Παναθηναϊκό κρίνεστε όλοι».

Επίσης τόνισε ότι : «Είτε με το καλό, είτε με το άγριο, όσους πω να φύγετε, θα φύγετε. Γιατί αλλιώς θα δείτε θρίλερ. Σας το λέω ξεκάθαρα».

Η ουσία είναι ότι ο κ.Κούγιας θέλησε να στείλει πολλαπλά μηνύματα…

Αναλυτικά η ομιλία του:

« Για να μην έχουμε εκπλήξεις στα δύο επόμενα παιχνίδια στα Τρίκαλα το ένα και το άλλο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό κρίνεστε όλοι σας. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια το ξέρω, όμως, δεν παίζουμε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από το καλοκαίρι παρακολουθώ τις συμπεριφορές όλων σας - και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά . Και μην νομίζετε ότι δεν ξέρω τι συμβαίνει . Γνωρίζω τι κάνετε, ακόμη και εκτός γηπέδου. Γνωρίζω για ξενύχτια, που δεν το περίμενα, ποδοσφαιριστών μέχρι τα ξημερώματα, Ελλήνων ποδοσφαιριστών, γνωρίζω τι έκανε ο Ντοντό μαζί με τον Κόντορ και δεν ξέρω, αλλά θα μάθω για τους υπόλοιπους, την προηγούμενη εβδομάδα στο ANGELS, που τα σπάσανε όλα και δεν θέλανε να πληρώσουνε κιόλας, Ντόντο, Κόντορ μαζί, και κάποιοι άλλοι μαζί, όμως εκείνο που ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα είναι 18 του μηνός να μην είμαστε στις δύο τελευταίες θέσεις. Πρέπει να είμαστε στους 16 του κυπέλλου.

Δεν έχω παρέμβει ποτέ στις επιλογές του προπονητή. Ούτε το ποιους θα βάλει στην 11άδα, ούτε ποιους θα πάρει μαζί του, ούτε ποιους θα αποκλείσει σε καμία περίπτωση, με κανέναν προπονητή, ποτέ. Ούτε πέρσι, ούτε φέτος. Όμως, επειδή εγώ είμαι το αφεντικό και επειδή συγχρόνως ξέρω και πράγματα θέλω να σας πω ότι η θέση που έχουμε δεν είναι αποτέλεσμα ατυχίας ή κακού προγράμματος.

Είναι αποτέλεσμα κακών ποδοσφαιρικών συμπεριφορών. Ορισμένοι από σας ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους με το που χάνουμε (γκριμάτσες-κινήσεις – πιάνει το κεφάλι με τα χέρια ), δεν μου αρέσουν καθόλου εμένα αυτά.

Όταν ο άλλος έχει δεκαπέντε επιλογές και κάνει τη χειρότερη για να κάνει την πάρτι του, δεν μου αρέσουν αυτοί που δεν στενοχωριούνται με αυτό που έχει συμβεί, επειδή η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Στα δύο επόμενα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον Παναθηναϊκό κρίνεστε όλοι.

Ορισμένοι από σας έχουν πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, που δεν το περίμενα καν. Όμως άλλοι εκμεταλλεύθηκαν αυτό το γεγονός και πράγματι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ, άλλοι μέχρι τώρα τουλάχιστον, γι’αυτό μιλάω για τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι επιεικώς απαράδεκτοι και αδιάφοροι. Επειδή είσαστε από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην κατηγορία, ειδικά αυτοί που προέρχεστε από άλλα πρωταθλήματα στο παρελθόν, να ξέρετε ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

Θα είμαι στα Τρίκαλα την Τετάρτη. Και με το καλό, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Τετάρτης, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το δεκαήμερο είναι για σας το απόλυτο κριτήριο. ΄Οσοι νιώθετε ότι σας φωτογραφίζω με αυτό που λέω, καλό είναι να ψάξετε από τώρα να βρείτε ομάδα.

Είτε με το καλό, είτε με το άγριο, όσους πω να φύγετε, θα φύγετε. Γιατί αλλιώς θα δείτε θρίλερ. Σας το λέω ξεκάθαρα. Εδώ δεν είναι για διακοπές. Δεν μ’έχετε δει έτσι, αλλά θα με δείτε κι έτσι. Οσοι μείνετε θα ξανακάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη. Όμως για να μείνετε θα πρέπει να κερδίσουμε τα Τρίκαλα και τον Παναθηναϊκό οπότε θα αποδείξετε ότι μπορείτε να φοράτε τη φανέλα, τελειωμένα πράγματα σταράτες κουβέντες κι όλα τα άλλα είναι για να μιλάμε και να’ χουμε να λέμε κουβέντες. Εντάξει παιδιά ; Λοιπόν, αυτά και θα τα πούμε την Τετάρτη μετά το ματς. Ελπίζω να γελάμε . Αλλά και να πάρουμε αυτό το ματς, δεν είναι τίποτε. Πρέπει την Κυριακή το βράδυ να έχουμε 12 βαθμούς . Και από κει και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα . Το πιθανότερο είναι, σας το λέω από τώρα, δεν πρόκειται να κάνουμε διακοπές, δεν πρόκειται να φύγει κανείς για διακοπές θα είμαστε όλοι να δουλεύουμε στο γήπεδο, με εμένα πρώτο – και εγώ δεν θα κάνω Χριστούγεννα. Οσοι θα μείνουν στην ομάδα, θα είναι αυτή η ομάδα, που θα μείνει στην ΑΕΛ. Οι υπόλοιποι, που θα έχετε κριθεί από τον προπονητή και από εμένα να μην είστε, χωρίς πολλές κουβέντες θα εξοφληθείτε και θα φύγετε. Και από δω και πέρα, ο καθένας μας θα βρει την τύχη του. Αυτά και καλό ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass