ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ

Έφυγε ο Θεόφιλος Κουμπαράς

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2016 9:18
Στη φωτογραφία ο Θεόφιλος Κουμπαράς την περίοδο 1983-΄84 με συμπαίκτες του καθώς βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για αγώνα του αγαπημένου του Ηρακλή Στη φωτογραφία ο Θεόφιλος Κουμπαράς την περίοδο 1983-΄84 με συμπαίκτες του καθώς βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για αγώνα του αγαπημένου του Ηρακλή

 

Πενθεί από χθες η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή Χάλκης, καθώς ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο δυναμικός παλαίμαχος τερματοφύλακας Θεόφιλος Κουμπαράς.

Ο 62χρονος πορτιέρο έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο (σ.σ. τον περασμένο Απρίλιο έγινε και τουρνουά προς τιμήν του), αφήνοντας χθες το πρωί την τελευταία του πνοή.

Ξεκίνησε σε ηλικία 14 χρόνων στην Ανθούπολη μαζί με τον Μιχάλη Μπίζιο, ακολούθως για πέντε χρόνια αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας και εν συνεχεία πήγε στον αγαπημένο του Ηρακλή Χάλκης, ομάδα όπου έπαιξε για πολλά χρόνια, τερματίζοντας εκεί την καριέρα του.

Χθες στην τελευταία κατοικία του τον συνόδεψαν όλοι σχεδόν οι παλιοί του συμπαίκτες, διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, ο προπονητής του Γιώργος Κορδοκλάς, συγχωριανοί και φίλοι του, μεταξύ αυτών από την ΑΕΛ ο Οδυσσέας Κλάρας.

Όλοι μιλούσαν για τη δυναμική μάχη που έδωσε ο Θεόφιλος, έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του, τα παιδιά του και συγγενικά του πρόσωπα. Κηδεύθηκε με τη φανέλα του αγαπημένου του Ηρακλή Χάλκης.

Καλό ταξίδι Θεόφιλε…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass