ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Αγιασμός και παραινέσεις…

*Ο Αναστασιάδης δοκίμασε σχήμα με τον Ντοντό στην κορυφή της επίθεσης

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2016 10:19

Του Σωτ. Κέλλα

Δύο μέρες απομένουν για την αναμέτρηση της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ και όλοι στη Λάρισα αρχίζουν και μπαίνουν στον ρυθμό του συγκεκριμένου αγώνα αφού είναι πλέον το πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη.

Χθες οι παίκτες της λαρισινής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας πήραν και τη βοήθεια του Θεού μέσω του παπα-Γιάννη(πεθερό του αντιπροέδρου της ομάδας Ζήση Ντελόπουλου) που τέλεσε αγιασμό και τους έκανε παραινέσεις να μην φοβούνται τον αντίπαλό τους αναφέροντας το παράδειγμα του Δαυίδ κόντρα στον Γολιάθ σύμφωνα με τη βιβλική ιστορία που αν και πιο αδύνατος κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του.

Στην τέλεση του αγιασμού παρόντες ήταν οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία (ο Αναστασιάδης επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου παρευρέθηκε στη λειτουργία στον ιερό ναό της οσίας Παρασκευής στους Νέους Επιβάτες) , ο αντιπρόεδρος Ζήσης Ντελόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης.

Στο μεταξύ αρκετό ενδιαφέρον είχε η προπόνηση που ακολούθησε με τον προπονητή να αρχίζει να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και τακτικές. Μια κίνηση ήταν να τοποθετήσει τον Ρέντζα και τον Ναβάρο στη δεξιά πλευρά ενώ κάποια στιγμή έβαλε και τον Ναβάρο πιο μέσα στη μεσαία γραμμή.

Αξιοσημείωτη αλλαγή τακτικής ήταν που δοκίμασε τον Ντοντό στην κορυφή της επίθεσης και πίσω έβαλε τον Ναζλίδη(άγνωστο αν θα το κάνει πράξη).

Τέλος στα σέντερ μπακ δείχνει να προβληματίζεται ανάμεσα σε Γιοβάνοβιτς, Φάρκας και Γκόλια.

Περισσότερα για την τακτική Αναστασιάδη θα φανούν σήμερα και αύριο στις δύο προπονήσεις που θα ακολουθήσουν ενώ θα κάνει και ανάλυση του αντιπάλου.

Στα ευχάριστα στην ομάδα είναι ότι ο Ξενοδόχοφ παίρνει μέρος στις προπονήσεις αλλά όχι στη θέση του αλλά με συμμετοχή στο διπλό. Η βελτίωση του τερματοφύλακα κάνει αίσθηση αλλά πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος και για το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

 Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (14-10-2016) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (17-10-2016) και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL FC ARENA στη Λάρισα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει για να μην έχει απώλειες στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο την Ξάνθη. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Να σημειωθεί πως σε συνεργασία με την FARE (Football Against Racism in Europe) που είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA, αφιερώνει την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Στην αγωνιστική αυτή του πρωταθλήματος μια σειρά από δραστηριότητες θα αναδείξουν ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα και με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στον Ρατσισμό» οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές και τα παιδιά θα σηκώσουν πανό με μηνύματα κατά του ρατσισμού στην παράταξη των ομάδων.

Επίσης οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα φορούν περιβραχιόνια της FARE, ενώ θα ακουστούν ηχητικά μηνύματα κατά του ρατσισμού και θα προβληθούν σχετικά βίντεο σε όποια γήπεδα διαθέτουν matrix. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ 15/10

16:00 Παναιτωλικός-Κέρκυρα Γηπ. Παναιτωλικού

18:15 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς Γηπ. "Θ. Κολοκοτρώνης"

20:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός Γηπ. Πανιωνίου

ΑΥΡΙΟ 16/10

16:00 Παναθηναϊκός-Ξάνθη Γηπ. "Απ. Νικολαϊδης"

18:15 Ατρόμητος-Βέροια Δημ. Στάδιο Περιστερίου

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

20:30 ΠΑΟΚ-Ηρακλής Γηπ. Τούμπας

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10

19:30 ΑΕΛ-ΑΕΚ "AEL FC Arena"

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός              10-1       10

2. Ολυμπιακός   11-3       9

3. Πανιώνιος      8-3         9

4. Πλατανιάς       4-2         8

5. ΑΕΚ    6-4         7

6. ΠΑΣ Γιάννινα  4-4         7

7. ΑΕΛ   4-5         5

8. ΠΑΟΚ               4-2         5

9. Παναιτωλικός               3-2         5

10. Λεβαδειακός               5-8         4

11. Βέροια          3-9         4

12. Ατρόμητος   1-5         4

13. Κέρκυρα        3-4         3

14. Ηρακλής        4-6         2

15. Ξάνθη            1-6         2

16. Αστέρας Τρίπολης     2-9         0

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass