ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

«Στη Λάρισα δεν περνάει κανένας»

* Και επιπλέον κίνητρο τα «μάτια» του Μίκαελ Σκίμπε

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2016 10:52

Του Σωτ. Κέλλα

Στο αγωνιστικό κομμάτι της ΠΑΕ ΑΕΛ η σκέψη όλων βρίσκεται στο παιχνίδι που θα δώσει με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 17 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Ael Fc Arena. Και περισσότερο απ’ όλους στο μυαλό του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια που σίγουρα τον βασανίζει η περσινή βαριά ήττα της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδας.

Χθες ο ιδιοκτήτης της ομάδας πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα αυτό λέγοντας: «Μια ομάδα σαν την ΑΕΛ που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην Ελλάδα. Υπολογίζουμε την ΑΕΚ αλλά στη Λάρισα δεν περνάει κανένας. Εσείς να ξέρετε ότι υπολογίζουμε την ΑΕΚ αλλά στη Λάρισα δεν περνάει κανένας. Αν θέλετε να είστε πρωταγωνιστές στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζετε για να μην λέτε ότι απλά παίζετε σε μια ακόμα ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ντέρμπι κορυφής».

Ο κ.Κούγιας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του κάνοντας αναφορά στον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε λέγοντας ότι τους παρακολουθεί γιατί ψάχνουν να βρούνε με το… «κιάλι» παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τους ζήτησε να έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους και όχι σκαμπανεβάσματα λέγοντας ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού τους έδωσε υπεραξία και μια ακόμα επί της ΑΕΚ θα επιβεβαιώσει την αξία τους ως παίκτες της Σούπερ Λίγκα.

Τέλος τους είπε ότι όλοι εκτιμούν την ιδιοκτησία της ΑΕΚ, τους προπονητές, τους παίκτες αλλά πρέπει να τα κερδίζει η ΑΕΛ που αυτή τη στιγμή έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και την πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος.

Χθες οι παίκτες έκαναν δύο προπονήσεις και από σήμερα μπαίνουν σε ρυθμούς μια την ημέρα. Λογικά ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης από σήμερα θα αρχίσει να δείχνει και τα πλάνα που σκέφτεται ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας όπου προβλέπεται να υπάρχει έκπληξη στο σχήμα και ίσως μια ενδεκάδα που ακόμα δεν αγωνίσθηκε ποτέ μαζί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass