ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

Νοκ-άουτ ο Συράκος του Απόλλωνα

* Αισιοδοξία για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2016 11:21

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Απόλλων Λάρισας στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και πλέον προετοιμάζεται για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Μεγάλος άτυχος πάντως στάθηκε ο Νίκος Συράκος, ο οποίος τραυματίσθηκε στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Ο εν λόγω παίκτης υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου και κάκωση έσω μηνίσκου και θα απουσιάσει από σημαντικά παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Όσον αφορά τώρα για τον κυριακάτικο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο(15:00), ο Απόλλωνας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση και θα διεκδικήσει την πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλωνας είναι δύο εκ των φαβορί για την άνοδο, θα συναντηθούν και πάλι στις 30 του μηνός στη Φιλιππούπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και έτσι ο αγώνας του Κυπέλλου παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη είναι πως βλέπει όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμους -πλην από τον τραυματία Συράκο- και θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής αν χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα όπως στον αγώνα με τον Πιερικό ή κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση θέλει να προχωρήσει στη συνέχεια της διοργάνωσης, παρότι το μεγαλύτερο βάρος ρίχνει στο πρωτάθλημα.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν ρεπό και σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Τεχνικό τιμ και διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου βλέπουν το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ως μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση κάποιων βασικών παικτών του ρόστερ, αλλά και για την παρακολούθηση ενός συνδιεκδικητή της ανόδου στη Football League, καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου και η διάκριση σε αυτόν δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Σ’ αυτό το ματς θα κάνει την επανεμφάνισή του στα επίσημα παιχνίδια ο Δωματάς, που λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στο εύκολο ματς με την Αμβρακία Κωστακίων, έχοντας επιδιώξει να πάρει την τέταρτη κίτρινη με την Πύδνα.

Σήμερα ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με την ομάδα του Αιγινιακού, στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass