ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Τι θα πει ο Αλέξης Κούγιας...

* Και ποια θα είναι η απάντηση του πρώην τεχνικού Σάκη Τσιώλη * Η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών αυξάνεται...

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2016 9:00

Του Σωτ. Κέλλα

Το διαζύγιο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της «βυσσινί» ομάδας ενώ ο περισσότερος κόσμος αναρωτιέται το πώς χάλασαν οι σχέσεις των δύο ανδρών που έμοιαζαν να είναι κάτι παραπάνω από καλές. Το διαζύγιο ήταν ξαφνικό και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Σήμερα θα έχουμε επίσημη τοποθέτηση του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα μιλήσει γιατί δεν δέχθηκε το τεχνικό επιτελείο του Σάκη Τσιώλη (πληροφορίες θέλουν ο κ. Κούγιας να είναι υπέρ ενός συγκεκριμένου τεχνικού επιτελείου πλην του πρώτου προπονητή ώστε να μην αλλάζει αν σε περίπτωση φύγει ο προπονητής), το θέμα της διαφωνίας στις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών αλλά και σ’ αυτούς που θα έφευγαν από την ομάδα. Στα οικονομικά δεν υπήρχε διαφορά.

Οι πληροφορίες που είναι αξιόπιστες αναφέρουν ότι ο κ. Τσιώλης ζήτησε ως τεχνικό επιτελείο τους Ηλία Σελιώνη, Κώστα Κολομητρούση, Γιώργο Χερίδη, Κοσμά Στράτο, Βαγγέλη Τσιώλη ενώ θα υπήρχε ο Λάζαρος Κυριλλίδης που θα πληρωνόταν από την αμοιβή του ιδίου.

Σχετικά με τις μεταγραφές ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε οκτώ ποδοσφαιριστές, έναν στόπερ αριστεροπόδαρο έμπειρο και δυνατό, ένα αριστεροπόδαρο χαφ, επιθετικό χαφ, δύο πλάγιους επιθετικούς και δύο επιθετικούς χωρίς να αναφέρει ονόματα όπως διέρρευσαν κύκλοι του πρώην προπονητή.

Στη συζήτηση υπήρξαν και διάφορα ονόματα μεταγραφών και σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν τα ονόματα των Καϊκούτ, Μανούσου, Μαρκόφσκι και Κλέιτον.

Ο κ.Τσιώλης σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετικός για τον Καικούτ λέγοντας ότι ταιριάζει πολύ σαν δίδυμο με τον Καπό που ο προπονητής τον προόριζε για θέση βασικού στη Σούπερ Λίγκα.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις παικτών η πλευρά του Σάκη Τσιώλη διέρρευσε ότι ήταν πολύ δύσκολο να φύγουν παίκτες αφού οι περισσότεροι έχουν υπογράψει συμβόλαια μεγάλης διάρκειας ενώ μόνο τρία έληγαν φέτος.

Πάντως ο Τσιώλης χθες ήταν στη Ναύπακτο, τιμήθηκε από τον Ναυπακτιακό που όμως δεν ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία καθώς έχασε στο τελευταίο παιχνίδι από την Αμβρακία(οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια) ενώ ο πρώην προπονητής της λαρισινής ομάδας σε δηλώσεις του στο κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο είπε ότι έβγαλε μια ιερή υποχρέωση με τη άνοδο της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα και ότι η αποστολή του στέφθηκε με επιτυχία αφού πετύχαμε τον στόχο και από την τρίτη θέση η ομάδα ήρθε στην πρώτη. Αντιθέσεις πάντα μπορεί να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και για στην άνοδο συντέλεσαν όλοι, ιδιοκτήτης, συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία, παίκτες και κυρίως ο φίλαθλος κόσμος που μας στήριξε σε όλα μας τα παιχνίδια»

Ο κ. Αλέξης Κούγιας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πληροφορίες θέλουν να έχει και άλλα πρόσωπα κοντά του ενώ θα τοποθετηθεί με επιχειρήματα σε όλα.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Το διαζύγιο μεταξύ Κούγια και Τσιώλη είναι οριστικό παρά τη μεσολάβηση στελέχους της ΠΑΕ ΑΕΛ. Απλά ο κ. Κούγιας θα αναλύσει τη φιλοσοφία του χθες ήταν στον Πλαταμώνα με στενούς συνεργάτες του.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Αυτή στιγμή η λίστα των υποψήφιων προπονητών της ΑΕΛ από Ελλάδα και εξωτερικό μεγαλώνει και γίνονται κινήσεις για την εξεύρεση του πιο ικανού. Ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε ορισμένους αλλά οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει με κανέναν. Δεδομένο είναι ότι έγινε κρούση σε Έλληνα προπονητή δεσμευμένο με ομάδα ενώ βολιδοσκοπήθηκε και λύση προπονητή που το τελευταίο διάστημα ήταν σε θεωρητικά μεγάλη ομάδα και την πρώτη του χρονιά σε αυτήν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία(κατέκτησε τίτλο).

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι νικητές του «AEL FILM FESTIVAL»

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού "AEL FILM FESTIVAL". Αναλυτικά το κείμενο της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Οι τρεις βραβευθέντες του πρώτου διαγωνισμού "AEL FILM FESTIVAL" που μοιράστηκαν την πρώτη θέση είναι οι εξής:

Ο Άγγελος Καστώρης με την ταινία "Επιστρέψαμε", ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με την ταινία "Βυσσινί Παραμύθι" και ο Βασίλης Γκάσιος με την ταινία "Αποδοχή κληρονομιάς" (Μοντάζ: Βασίλης Γκάσιος, Βιντεοσκόπηση: Βασίλης Γκάσιος, Πέτρος Τσιουμάνης, Ηχοληψία: Αποστόλης Μπαλμπούζης, Πρωταγωνιστής: Αλέξανδρος Μπαλμπούζης).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε όλες οι ταινίες να προβληθούν στα matrix του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν αλλά και από τις σελίδες της στο διαδίκτυο.

Το φεστιβάλ ήταν ένα πρώτο καινοτόμο πάντρεμα του αθλητισμού με την τέχνη, σε χρώμα βυσσινί με διαγωνιστικό χαρακτήρα, ουσιαστικά με σκοπό να χαρούν και να δημιουργήσουν οι φίλοι της ομάδας μας κινηματογραφικά. Για μας είναι όλοι νικητές κι επικροτούμε την προσπάθεια και το αποτέλεσμα τουλάχιστον 15 ομάδων ή ατόμων που συμμετείχαν.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, λόγω της πίεσης χρόνου για τη γιορτή ανόδου στο γήπεδό μας, αρχικά προβλήθηκε η πρώτη ταινία ως εκείνη τη στιγμή αλλά και άλλοι δημιουργοί συνέχισαν να στέλνουν videos μέχρι και τις 29/5 όπου υπήρχε επίσημα το deadline. Έτσι αξιολογήθηκε συνολικά το υλικό και ανακοινώνονται σήμερα τα τρία videos που βραβεύονται ανάμεσα στα καλύτερα. Για την κρίση, από καλλιτεχνικής αλλά και πιο ειδικής άποψης, συνεργάστηκαν το τμήμα marketing και ο σκηνοθέτης Πασχάλης Μάντης.

Σύντομα θα κληθούν οι νικητές με τους συνεργάτες τους στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να λάβουν συμβολικά επαίνους για τη δουλειά τους αλλά και να συζητηθεί ένα ειδικό project που θα προταθεί να δημιουργήσουν μαζί, εφόσον το επιθυμούν, στο πλαίσιο ομαδικής εργασίας.

Στόχος είναι το φεστιβάλ να καταστεί θεσμός και στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες κινήσεις από την ΑΕΛ η οποία εκτός από αθλητισμός είναι και τέχνη».

2.500 προβολές η φιέστα της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Η κάλυψη της φιέστας της ΠΑΕ ΑΕΛ από το web tv της «Ελευθερίας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε προβολές στο κανάλι του youtube καθώς ξεπέρασε τις 2.500!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass