ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΕΪ(4Χ4) ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Όμορφος συναγωνισμός και πολλά χαμόγελα

* Το διοργάνωσε η Ε.Α.Λ. με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2016 9:15

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανθεσσαλικό τουρνουά μίνι- βόλεϊ (4Χ4),που διοργανώθηκε από το τμήμα βόλεϊ Γυναικών της Ε.Α.Λάρισας με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με τη συμμετοχή συλλόγων βόλεϊ κοριτσιών από όλη τη Θεσσαλία.

Το τουρνουά ξεκίνησε προχθές το πρωί και ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα λίγο μετά το μεσημέρι, αφορούσε κορίτσια ηλικίας 11-12 ετών και πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν 80 αγώνες και αγωνίστηκαν περίπου 160 κορίτσια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα με διαστάσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς για αγώνες Mini Volley

Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή για το Μini Vοlley στην πόλη μας και η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη!

Στόχος και βασική ιδέα διεξαγωγής του τουρνουά δεν ήταν μόνο να παίξουν τα κορίτσια Βόλεϊ, αλλά και να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα, καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα και τη κοινή προσπάθεια, να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους κανονισμούς, και γενικότερα να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Πολλές συμμετοχές, όμορφος συναγωνισμός και πολλά χαμόγελα με κερδισμένο το βόλεϊ και τις νεαρές αθλήτριες.

Πήραν μέρος οι παρακάτω σύλλογοι: Ε.Α. Λάρισας - Ασκληπιός Τρικάλων – Αργώ Βόλου - Α.Σ. Φαρσάλων – Γ.Σ. Ελασσόνας – Γ.Σ. Τυρνάβου - Φιλαθλ. Αμπελώνα – Φοίβος Γιάννουλης – Νίκαια – Α.Ο. Σουφλαρίων – Άθλεση Λάρισας – Απολλώνιος Λάρισας .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ

Σε δήλωσή του για το τουρνουά ο πρόεδρος της ΕΑΛ Σπ. Μπαρμπούτης τόνισε τα εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνουν ο σύλλογός μας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στις αθλήτριες εύχομαι μέσα από τον αθλητισμό και τα μαθήματα να γίνουν καλύτερες καθημερινά στο σώμα, τη γνώση και τον χαρακτήρα.

Με την ευκαιρία, επίσης, πρέπει να συγχαρούμε και τους αφανείς, θα 'λεγα ήρωες, που τους γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, από πρώτο χέρι:

* Τους προπονητές, που καθημερινά μοχθούν με τις αθλήτριές τους.

* Τους γονείς που πιστεύουν και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

* Τους συλλόγους που προσπαθούν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, για τη σωστή άθληση, ιδιαίτερα σήμερα που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.

Θέλω εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Αγοραστό για την ηθική και οικονομική βοήθεια για την πραγματοποίηση του πανθεσσαλικού αυτού τουρνουά. Μια προσφορά στη νεολαία μας και το κοινωνικό σύνολο, μια ενεργός συμμετοχή στον αθλητισμό.

Γνωρίζω ότι τόσο ο περιφερειάρχης όσο και εμείς στην ΕΑΛ πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό μέσο διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass