ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Με θέα το πρωτάθλημα

*Αγώνας-αποχαιρετισμός αφού οι προπονήσεις σταματούν από αύριο

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2016 10:46

Του Σωτ. Κέλλα

Με θέα τον τίτλο του πρωταθλητή της Β΄ Εθνικής κατηγορίας θα αγωνισθεί σήμερα η ΑΕΛ στο Μενίδι με αντίπαλο το Αχαρναϊκό(17.45, ΟΤΕ) καθώς με νίκη ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Κέρκυρας στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και θα πάρει την... κούπα.

Βέβαιο το έργο της λαρισινής ομάδας δεν θα είναι εύκολο καθώς ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης στον αποχαιρετιστήριο αγώνα(αύριο η προπόνηση θα έχει αποθεραπεία γι’ αυτούς που έπαιξαν και θα γίνει χωρίς τον προπονητή καθώς από μεθαύριο όλοι οι παίκτες έχουν άδεια) θα εμπιστευτεί αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεση όπως τον Ζέρη δεξιά στην άμυνα, τον Δαμιανάκη και τον Σουλιώτη στα σέντερ μπακ και τον Χοτζάλι στη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία ενόψει των εισηγήσεών του να δει αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές. Στα προηγούμενα παιχνίδια λόγω της πίεσης της ανόδου αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι θα αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Σουλιώτη, Δαμιανάκη, Μονιάκη, Ζέρη , Αναστασόπουλο, Χοτζάλι, Ροβίθη, Πάτο, Καπό, Βαρέλα.

Οι δεακοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι: Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Βαρέλα, Πάτο, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Καπός.

Η αποστολή αναχώρησε στη 1 μ.μ. και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Metropolitan».

Σήμερα η αποστολή θα έχει και μια πολιτιστική εμπειρία καθώς ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης(μέλος του μουσείου της Ακρόπολης) έχει προγραμματίσει ξενάγηση και γεύμα στο συγκεκριμένο πολιτιστικό μνημείο.

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αχαρναϊκού για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός των «πράσινων», Δημήτρης Αρναούτης, επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Μπαμπανιώτης, Παγούδης, Αναστασίου, Κωστόπουλος, Μακρίδης, Μαρής, Μαρούδας, Ματσούκας, Μουστάκης, Μωυσιάδης, Παπαδόπουλος, Ομο, Παπατόλιος, Πολίμος, Σωτηράκος, Ταμπάκης, Χριστόπουλος και Παβίσεβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Τάσος Χριστοφιλέας, ο τιμωρημένος Γιώργος Καλογερόπουλος, ενώ για αγωνιστικούς λόγους Γιάννης Κολονέρος, Θανάσης Ρεπετσάς, Δαμιανός Ψύχος και Σπύρος Παπασπύρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass