Champions League: Εικόνα σε 220 χώρες και 180.000.000 τηλεθεατές

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2016 18:07

Η τελετή πριν από τον τελικό Champions League στο Μιλάνο, αναμένεται να είναι από τις πιο θεαματικές σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, επιπλέον επειδή την διοργανώνει η εταιρεία που έχει αναλάβει την τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι. Η μουσική θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, με μία μικρή συναυλία που θα δώσει η ποπ σταρ από την Νέα Υόρκη, Αλίσια Κιζ. Είναι η πρώτη φορά που μία διεθνούς φήμης σταρ, θα βρεθεί για να συμμετάσχει στο τελετουργικό μέρος του Champions League. Για το σόου θα απασχοληθούν 400 άτομα, που έφτασαν από όλη την Ιταλία, εκτός από τους είκοσι ανθρώπους, που έχει μαζί της η Κιζ. Ο τελικός του Μιλάνου θα είναι το αθλητικό θέαμα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο για το 2016: 220 χώρες και σχεδόν 180 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων. Όταν η Κιζ θα ολοκληρώσει την συναυλία της, στη σκηνή θα ανεβεί ο Ιταλός τενόρος Αντρέ α Μποστέλι, συνοδευόμενος από τον Φράνκο Μπαρέζι και τον Χαβιέ Ζανέτι, προκειμένου να τραγουδήσει τον ύμνο του Champions League. Οι δύο άσοι, Μπαρέζι και Ζανέτι, θα είναι εκείνοι που θα μεταφέρουν μαζί το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο του San Siro.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Συναγερμός λίγο μετά το μεσημέρι στο Μιλάνο , ανάμεσα σε 11:57 και 12:50 ώρα Ελλάδας, για βόμβα σε σταθμό του μετρό, που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πακέτα γι παιδιά. Συγκεκριμένα μερικά ύποπτα πακέτα βρέθηκαν στο σταθμό του μετρό Καντόρνα, τρεις στάσεις πριν την πλατεία Ντουόμο και αναστάλθηκε προσωρινά η κυκλοφορία σε δύο από τις γραμμές του μετρό στο Μιλάνο ανάμεσα σε 11:57 έως 12:50. Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εντολής των αρχών της δημόσιας ασφάλειας, που εκκένωσαν τον σταθμό. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, που έκανε σχετικές έρευνες, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Επίσης διεκόπη και η γραμμή Μ1, από Καιρόλι σε Παγκάνο, που πάει για το San Siro. Ο συναγερμός ξεκίνησε όταν στις κάμερες ασφαλείας φάνηκε μια γυναίκα να αφήσει πακέτα σε μία από τις σκάλες του μετρό στην πρόσβαση στην έξοδο για την πλατεία Καντόρνα, που είχε πολύ κόσμο εκείνη την εποχή. Έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που εκκένωσε τον σταθμό. Τελικά αποδείχθηκε ότι κάποια δώρα για τα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass