ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΒΟΛΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Επιστρέφει τροπαιούχος στη Φιλιππούπολη

*Στόχος των «κυανόλευκων» να ολοκληρώσουν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους και στα μπαράζ ανόδου

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2016 8:48

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Απαλλαγμένος από το αγωνιστικό άγχος, αφού ο πολυπόθητος στόχος της  άνοδος στη Γ’ Εθνική επιτεύχθη την περασμένη Τετάρτη στο Προάστιο Καρδίτσας, αλλά με ένα ακόμα στοίχημα μπροστά του, το αήττητο και στο μίνι πρωτάθλημα των αγώνων μπαράζ, ο Απόλλωνας Λάρισας, υποδέχεται σήμερα (17.00) στη Φιλιππούπολη τον Ηρακλή Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Ο Απόλλωνας επιστρέφει στη φυσική του έδρα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (στο οποίο αγωνίστηκε σε Ελευθεραί και Αλκαζάρ) και μάλιστα τροπαιούχος, αφού μετά την κατάκτηση του ντάμπλ στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, φέρνει μαζί του το εισιτήριο που οδηγεί στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα μπορεί να μην έχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο αφενός το γεγονός ότι θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη συγκεκριμένη διοργάνωση αήττητη και να διαδραματίσει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη Γ’ Εθνική και αφετέρου να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στη Φιλιππούπολη, είναι αρκετά για δώσουν επιπλέον κίνητρα στους ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων» για το θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στη Φιλιππούπολη θα είναι ο κ. Καρατέρπος (Κοζάνης) με βοηθούς τους κ. Τζιουβάρα (Κοζάνης) και Χρυσάνη (Ημαθίας).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, ο Διαγόρας Σεβαστής θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Βατανιακού τον ΑΟ Σελλάνων. Η αναμέτρηση μοιάζει με τελικό γιατί από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι με νίκη ή ισόπαλο αποτέλεσμα «κλειδώνουν» την άνοδο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι για να κρατηθούν μέσα στον στόχο τους χρειάζονται μόνο νίκη.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Διαγόρας Σεβαστής-ΑΟ Σελλάνων

Απόλλων Λάρ.-Ηρακλής Βόλου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.    7-2         10

Διαγόρας Σεβαστής         6-3         8

-----------------------------------------

Α.Ο. Σελλάνων   3-5         4

Ηρακλής Βόλου 3-9         0

Π. Ματζανάς: «Η άνοδος στη Γ’ Εθνική είναι

μόνον η αρχή της νέας εποχής στον Απόλλωνα»

Με αφορμή την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ’ Εθνική, με την οποία ολοκληρώθηκε μία επιτυχημένη χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Ματζανάς, μίλησε στην «Ε» για το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

«Η φετινή επιτυχία του Απόλλωνα, δεν ήταν τυχαία. Υπήρχε πλάνο και στρατηγική από το προηγούμενο καλοκαίρι, που την ακολουθήσαμε πιστά εγώ και οι άμεσοι συνεργάτες μου, σε όλα τα επίπεδα μέσα την ομάδα» τόνισε ο κ. Ματζανάς και πρόσθεσε:

«Λειτουργήσαμε άψογα και στο σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας, φέρνοντας κοντά τον κόσμο μας, που ήταν πικραμένος, από τα "πέτρινα" χρόνια, που πέρασε ο ιστορικός μας, σύλλογος.

Δεν αναφέρομαι για τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο, μιας και εδώ "ματώσαμε", αφού το φιλόξενο κατά τα άλλα γήπεδο του Ελευθεραί, δεν μας πρόσφερε λόγω της θέσης του, το δικαίωμα να κόψουμε κάποια εισιτήρια, που θα μας βοηθούσαν. Δεν πειράζει όμως. Όταν έχεις κάποιο όραμα κάνεις και οικονομικές θυσίες. Το ήξερα και ειλικρινά σας λέω δεν με πείραξε.

 Ασφαλώς μιλάω όμως για τον κόσμο που μας "αγκάλιασε" κυρίως μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας και τη σελίδα μας, στο Facebook, που όπως καταλαβαίνετε, παίζει πλέον σημαντικό ρόλο στη σημερινή εποχή.

Έτσι με ικανοποίηση είδαμε χιλιάδες κόσμου να μπαίνουν και να παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά τις εξελίξεις, ενθαρρύνοντάς μας, για τη συνέχεια.

Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας, να τους κάνουμε εν δυνάμει φιλάθλους, μέσα στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσουμε αγωνιστικά, με όποιον τρόπο μπορούμε. Θεωρώ λοιπόν, ότι ήταν ένα επιστέγασμα μιας άψογης λειτουργίας όλου του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος, που λέγεται Απόλλωνας Λάρισας».

Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας υπογράμμισε:

«Ήρθε με πολύ δουλειά, όρεξη και μεράκι, αυτήν η δίκαιη άνοδος. Η οποία άνοδος φυσικά επί της ουσίας στηρίχθηκε αγωνιστικά στους άξιους ποδοσφαιριστές μας, που μας δικαίωσαν για την πίστη που είχαμε στο πρόσωπό τους, κατά τη χρονιά που πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν με φόβισε κάτι γιατί είχα εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην ομάδα μας.

Τον δικό τους ρόλο βέβαια έπαιξαν και ο προπονητής μας Μιχάλης Ζιώγας, με τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο. Και επειδή στη ζωή μου, τίποτε δεν μου χαρίστηκε, δεν είμαι αχάριστος στο να μην ευχαριστήσω και τον Γιάννη Μάγγο, που ξεκίνησε τη χρονιά φέτος, ερχόμενος πρωταθλητής μαζί μας, από την Α1 ΕΠΣΛ.

Όχι, απλά λοιπόν, υπάρχει ικανοποίηση, αλλά και μεγάλη χαρά για την επίτευξη του στόχου που είχαμε οριοθετήσει πέρυσι τέτοιο καιρό και που είναι μόνον η αρχή της νέας εποχής του Απόλλωνα, όπως είναι και το σλόγκαν μας».

Όσον αγορά για τον επίλογο της φετινής περιόδου ο κ. Ματζανάς επισήμανε:

«Η άνοδος είναι πραγματικότητα και στα δυο παιχνίδια που απομένουν θέλουμε, με την επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, να δούμε και τους φιλάθλους μας πάλι στο γνώριμο χώρο τους, μόνον που αυτήν τη φορά η ομάδα γυρίζει νταμπλούχος από την ΕΠΣΛ και πανηγυρικά στη Γ' Εθνική κατηγορία. Αναμφίβολα αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας.

Στο τελευταίο παιχνίδι ετοιμάζουμε μία λιτή φιέστα για την επιστροφή μας, σε εθνική κατηγορία και μάλιστα στη Γ' Εθνική, μετά από έντεκα χρόνια. Και μάλιστα αήττητη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ ανόδου και απλά μια ήττα στην παράταση στην 3η φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος από την Πύδνα Κίτρους με σκορ 2-1, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες και κόντρα σε μια σφαγιαστική διαιτησία».

Τέλος σχετικά με τη σημασία της φετινής επιτυχίας και τα μελλοντικά σχέδια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας είπε:

«Η επιτυχία μας, νομίζω ότι είναι επιτυχία όλου του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Η πόλη μας από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει άξια, το αδελφό σωματείο της μεγάλης ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα και τον Απόλλωνα στη Γ' Εθνική. Νομίζω αυτό είναι μια μεγάλη διπλή επιτυχία για τη Λάρισα.

Όσο για τους στόχους του Απόλλωνα, νομίζω ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε και τότε θα καταλάβετε, περί τίνος αναφέρομαι. Απλά θα σας πω ότι στο νέο διοικητικό σχήμα, θα συμμετέχουν και πολλοί γνωστοί Λαρισαίοι επιχειρηματίες. Και φυσικά όλα αυτά και άλλα πολλά σύντομα και μάλιστα από την νέα ιστοσελίδα μας, που αυτήν τη στιγμή είναι υπό κατασκευή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass