ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ.»

Τιμητική πλακέτα στον Βαγγ. Μόρα

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2016 12:00

 

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου απονεμήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια και τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη τιμητική πλακέτα στον Λαρισαίο διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα (αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάς Βερόνα στην Ιταλία) για την κοινωνική δράση του σωματείου «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ.» στην προσπάθεια του οποίου η ΠAE AEΛ στέκεται αρωγός.

Μάλιστα χθες στις θύρες 6-7 και 18-19-20 υπήρξαν ειδικά σταντ με ανθρώπους του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείου για ενημέρωση του κοινού και εγγραφή μελών.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στον πρόεδρο της ΑΕΛ. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα. Συγχαρητήρια γι’ αυτό που πέτυχε. Η πόλη έχει πλέον την τύχη να δει την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει να βρίσκεται» είπε ο Βαγγέλης Μόρας αμέσως μετά την απονομή της πλακέτας και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι Λαρισαίος και ένας Λαρισαίος το πρώτο που μαθαίνει είναι η ΑΕΛ. Δεν είχα την τύχη να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να αγωνιστώ μόνο για την ΑΕΛ αλλά χρόνος υπάρχει. Θα δούμε τι μπορεί να έρθει στο μέλλον.

Όλη η ιστορία με τον αδελφό μου μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα και να ιδρύσουμε το σωματείο SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ. με το οποίο ενημερώνουμε τον κόσμο για το τι σημαίνει να είσαι δότης μυελού των οστών. Η Λάρισα έδειξε από την αρχή ότι στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι να γίνει η πόλη με τους περισσότερους δότες. Σας ευχαριστώ και εύχομαι ακόμα περισσότερους τίτλους για την ΑΕΛ στο μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass