ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ(15:00)

Πανέτοιμη η ΑΕΛ

*Στην αρχική ενδεκάδα Βαρέλα και Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2016 10:30

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες ουσιαστικά την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό(15:00).

Οι «βυσσινί» είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, της Football League.

Αναμφισβήτητα έχουν τον πρώτο λόγο για να επικρατήσουν με τη βοήθεια των χιλιάδων φιλάθλων, που αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών", στο AEL FC ARENA.

Όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, που έχει μια καλή ομάδα και θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να παίξει ελεύθερα.

Όσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Βαρέλα με τον Κουτσιανικούλη, ενώ όπως φάνηκε στις προπονήσεις, θέση διεκδικούν και ο Ρέντζας με τον Λαμπρόπουλο.

Δεδομένες είναι οι απουσίες του τιμωρημένου Αναστασόπουλου

και του Ροβίθη, που δεν είναι 100 % έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Βέρτζος είναι έτοιμος να επιστρέψει και εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, που θα συγκροτηθεί μετά τη σημερινή ελαφράς μορφής προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης στον αυριανό αγώνα, είναι: Ξενοδόχωφ, Μονιάκης ή Ρέντζας, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο ή Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Με 18 ποδοσφαιριστές αναχώρησε χθες το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας, η αποστολή του Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Στην αποστολή για τη Λάρισα μετά την πρωινή προπόνηση συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης, Λώττας, Ενγκουέμ, Αυγενικού, Μάνιας, Βαττής, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑ

Το τριήμερο 26-28 Μαρτίου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής της Football League. Το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 αγώνες.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 15:00, την εκτός έδρας αναμέτρηση ανάμεσα της ΑΕΛ με τον Αγροτικό Αστέρα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ευόσμου «Δημήτριος Κοντικάκης» και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Μαρτίου

15:00 Αγρ. Αστέρας-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Κυριακή 27 Μαρτίου

15:00 Χανιά-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Κ.

Κισσαμικός-Παναιγιάλειος

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή

Καλλιθέα-Λαμία

Δευτέρα 28 Μαρτίου

18:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD

Ολυμπιακός Β.-Εργοτέλης Ματαίωση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η FOOTBALL LEAGUE

Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 15.00,το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Αδειοδοτήσεις

2.- Ενημέρωση για ΟΠΑΠ

3.- Αγωνιστικά θέματα, αποφάσεις Ε.Ε.Α.

4.- Διάφορα Θέματα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass