ΨIΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2024 17:15
* ΜΕΧΡΙ και η ενημερωτική πινακίδα στο πάρκινγκ επισκεπτών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι έτοιμη να πέσει. Αλλά και το πάρκινγκ έχει τα κακά του χάλια. Τόσα χρόνια και να μη φροντίσουν οι αρμόδιες αρχές να γεμίσουν τις λακκούβες και να ρίξουν λίγο άσφαλτο ώστε να γίνεται πιο εύκολη η χρήση του από τους επισκέπτες; Γιατί με τόσα (και πολλά άλλα) προβλήματα γίνεται αντιληπτό για ποιους λόγους οι οδηγοί αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο ή απέναντι στο πάρκινγκ που εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες του γνωστού καφέ. Μικρό το κόστος για ένα έργο μεγάλης αξίας για τους επισκέπτες. Η πόλη το έχει ανάγκη... * ΜΕΧΡΙ και η ενημερωτική πινακίδα στο πάρκινγκ επισκεπτών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι έτοιμη να πέσει. Αλλά και το πάρκινγκ έχει τα κακά του χάλια. Τόσα χρόνια και να μη φροντίσουν οι αρμόδιες αρχές να γεμίσουν τις λακκούβες και να ρίξουν λίγο άσφαλτο ώστε να γίνεται πιο εύκολη η χρήση του από τους επισκέπτες; Γιατί με τόσα (και πολλά άλλα) προβλήματα γίνεται αντιληπτό για ποιους λόγους οι οδηγοί αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο ή απέναντι στο πάρκινγκ που εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες του γνωστού καφέ. Μικρό το κόστος για ένα έργο μεγάλης αξίας για τους επισκέπτες. Η πόλη το έχει ανάγκη...

Ψάχνουμε
για πάρκινγκ
* ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ζητήματα επικαλέστηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος για τα δύο πάρκινγκ που θα δημιουργηθούν στη Λάρισα και θα προσφέρουν περισσότερες θέσεις στάθμευσης.

Μέχρι τότε -και με αφορμή τα έργα που εκτελούνται στο κέντρο της πόλης και έχουν εξαφανίσει εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης-, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ ή να σταθμεύουν περιφερειακά και να περπατάνε ντάλα καλοκαίρι για να έρθουν στο κέντρο.
Ο Δήμαρχος χρησιμοποίησε το αγαπημένο σύνθημα των αυτοδιοικητικών για τα έργα: Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και τα έργα μόνιμα. Βέβαια, στην περίπτωση της Λάρισας, αυτό έχει αντιστραφεί. Η ταλαιπωρία είναι μόνιμη και τα έργα προσωρινά, αφού οι κακοτεχνίες ή η έλλειψη συντονισμού με τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας έχουν ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να σκάβονται συνεχώς.

Ξένος στην πόλη
* ΑΠΟ συνέντευξη πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, χθες από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο οποίος ενδιαφέρεται να ανανεώσει τη θητεία του στο ΕΣΥ. Τι να τον ρώτησαν άραγε; Ποια είναι τα αγαπημένα του στέκια στη Λαμία...; Γιατί τη Λάρισα μόνο από τον χάρτη τη γνωρίζει. Να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, η επιτροπή θα επιλέξει τρία άτομα ανά θέση, ώστε να σταλεί η σχετική λίστα στον υπουργό Υγείας για να επιλέξει. Εκτιμάται ότι στο τέλος Ιουλίου θα έχουν διοριστεί οι Διοικητές ΥΠΕ, με δεδομένο ότι συμμετέχουν και στη διαδικασία επιλογής των Διοικητών Νοσοκομείων. Οι επικεφαλής των Νοσοκομείων πάντως αναμένονται περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Έμπρακτα...
* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τον επανασχεδιασμό της διοικητικής δομής του Δήμου Λαρισαίων και την υποστήριξή του στην εξεύρεση και υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων προωθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Δήμος.
Η απόφαση για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 105 χιλιάδες ευρώ, ελήφθη κατά πλειοψηφία από τη Δημοτική Επιτροπή, εγείροντας πάντως σειρά ερωτηματικών στους πανεπιστημιακούς κύκλους της Θεσσαλίας.
Χωρίς να αμφισβητείται η αξία και το κύρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, δεν είναι κατανοητοί οι λόγοι που δεν επιλέχθηκε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που και τις γνώσεις και την εμπειρία έχει στις διοικητικές επιστήμες να επανασχεδιάσει τη διοικητική δομής ενός Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν αρκεί να διακηρύττουμε την αξία των πανεπιστημιακών μας σχολών, οφείλουμε και να το δείχνουμε έμπρακτα και να τις εμπιστευόμαστε, ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του Πανεπιστημίου, που δεν πέρασε απαρατήρητη η απόφαση του Δήμου.
Δ.Κ.

Αγορά
* ΘΥΜΑ του παρατεταμένου καύσωνα δεν έχουν πέσει μόνο οι αγρότες, αλλά και οι καταστηματάρχες, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει απώλειες τζίρου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Είναι γεγονός ότι οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν περιορίσει την αγοραστική κίνηση. Την ίδια ώρα όμως, οι ιντερνετικές αγορές έχουν εκτοξευθε.. Η μειωμένη επισκεψιμότητα, σε συνδυασμό με τις πληθωριστικές πιέσεις και το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών, οδηγούν τις εμπορικές επιχειρήσεις σε απώλεια τζίρου. Και τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Εφιάλτης
* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ με ένα ράλι ανατιμήσεων στο ρεύμα, που μέσα σε μία εβδομάδα εκτίναξε κατά 200% τη χονδρική τιμή, βρίσκεται η κυβέρνηση από τις αναταράξεις που σημειώνονται στην περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης στις ηλεκτρικές διασυνδέσεις, αλλά και από την ένταση του καύσωνα που ανεβάζει στα ύψη τη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια και επιστρατεύει τις βραδινές ώρες τις ακριβές μονάδες φυσικού αερίου και λιγνίτη.
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αν και λίγοι πιστεύουν ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα με τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι θα υπάρξουν εποχικές διακυμάνσεις και γι’ αυτό ανέφερε ότι τα σταθερά τιμολόγια που εξακολουθούν και προσφέρουν οι πάροχοι, είναι σημαντικά κάτω από τις τρέχουσες τιμές. Το μόνο σταθερό σε αυτή τη χώρα είναι τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιρειών. Κι όσο είμαστε στο Χρηματιστήριο Ενέργειας τόσο θα θησαυρίζουν αυτές.

Πλάτανος
* ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ εμφανίζεται η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών από δημοσιεύματα για την κοπή πλάτανου - σύμβολο της πλατείας του χωριού της Αιγάνης. Πέραν των απαντήσεων για τις προθέσεις του καταγγέλλοντος, ο Δήμος ανακοίνωσε ότι ο πλάτανος στην πλατεία Αιγάνης είχε προσβληθεί από τον μύκητα Ceratocystis platani έπειτα από σχετικό εργαστηριακό έλεγχο του Δασαρχείου Λάρισας και ως εκ τούτου παρουσίασε άμεσα συμπτώματα μεταχρωματικού έλκους, μία θανατηφόρα ασθένεια που δεν καταπολεμάται, παρά μόνο με κοπή και καύση των υπολειμμάτων, όπως ορίζεται σε σχετική Δασική Διάταξη. Έτσι, και προκειμένου η ασθένεια να μη μεταφερθεί και στα άλλα πλατάνια που βρίσκονται στην πλατεία Αιγάνης, ο πλάτανος κόπηκε με βαριά καρδιά...

Αρκετά
* ΓΙΑ κάθε δύο δέντρα που θα κόβονται θα φυτεύονται τρία, ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τερζούδης που χθες συνόδευε τον Θανάση Μαμάκο στην αυτοψία του για την πρόοδο των εργασιών σε Μανωλάκη και Ανθίμου Γαζή. Τα έργα έχουν φιλοπεριβαλλοντικό αποτύπωμα, τόνισε και ο δήμαρχος στις δηλώσεις του.
Βέβαια, το καλύτερο θα ήταν να μην κοπεί κανένα δέντρο, και πιο τρανό επιχείρημα γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τον παρατεταμένο καύσωνα που πλήττει την πόλη. Θα πρέπει να περάσουν καμιά δεκαπενταριά χρόνια μέχρι τα δέντρα που θα φυτευτούν τώρα να αναπτύξουν το απαραίτητο φύλλωμα για να αλλάξουν το μικροκλίμα. Ασε που μετά τις 11 το πρωί αναζητάς με αγωνία τη σκιά, πώς να περπατήσεις δηλαδή σε έναν δρόμο χωρίς δέντρα.
Είχαμε κι αυτό το «ατόπημα» που ο αντιδήμαρχος είχε πει ότι στην οδό Μανωλάκη δεν θα κοπεί κανένα δέντρο και κόπηκαν 7 (!), οπότε προσοχή στα δέντρα παιδιά κι όπου μπορεί να αποφευχθεί το κόψιμο ας αποφεύγεται.
ΘΑ.

Τρίτη θητεία
* ΓΙΑ τρίτη συνεχόμενη θητεία στο «τιμόνι» του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.
Ο ίδιος καλείται τώρα με τους συνεργάτες του, μετά και τη νέα επιτυχία του, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν ευρύτερα το εμπόριο.
***
* ΩΣ γνωστόν οι εμπορικές επιχειρήσεις καλούνται να διευθετήσουν μια σειρά από πολύ σημαντικές προκλήσεις, όπως η διαχείριση των ανατιμήσεων, οι οικονομικές υποχρεώσεις, η διασφάλιση ρευστότητας, καθώς και προκλήσεις μικρότερης κρισιμότητας, όπως η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας και άλλα.
***
* ΟΣΟΝ αφορά τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, αυτή έμεινε κενή αφού δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κανέναν, ενώ τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Αγησίλαος Τριγάζης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» που έλαβε το ποσοστό του 32,30% στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
***
* ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τον Α’ Αντιπρόεδρο προτάθηκε από τον πρόεδρο Παπαδόπουλο η θέση να καλυφθεί από έναν από τους δύο εκλεγέντες της τρίτης δύναμης της «Εμπορικής Συμμαχίας», οι οποίοι όμως αρνήθηκαν διεκδικώντας μόνο Προεδρία.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, όταν και όποτε θελήσουν η θέση μπορεί να γίνει δική τους.
***
* ΤΟ προεδρείο αυτό ψηφίστηκε αναλογικό κατά πλειοψηφία, αφού οι δύο εκλεγέντες της «Εμπορικής Συμμαχίας» οι Ελευθέριος Δημοβέλης και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος καταψήφισαν τόσο τον υποψήφιο Χαρ. Παπαδόπουλο για τη θέση του προέδρου όσο και τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου για τη θέση του οικονομικού Επόπτη.
Γ.Π.

Ψιλή βελονιά
* ΚΑΘΕ βράδυ γεμάτο είναι το υπέροχο θέατρο της Αυλής του Μύλου, εκεί στο πίσω μέρος του Μύλου του Παππά. Και πώς να μην είναι, αφού σκηνοθετεί ο Κώστας Τσιάνος.
Ξέρεις εκ των προτέρων δηλαδή πως η παράσταση θα είναι εξαιρετική. Ψιλή βελονιά έχει κεντήσει τα «Μαλλιά κουβάρια» ο σπουδαίος Λαρισαίος θεατράνθρωπος, και είναι απαιτητικό είδος η κωμωδία παρεξηγήσεων: απαιτεί ρυθμό, ετοιμότητα και συγκέντρωση.
Οι ηθοποιοί -παιδιά περισσότερα της Λάρισας- τον βγάζουν ασπροπρόσωπο τον Κώστα Τσιάνο αφού κάθε βράδυ καταθέτουν σώμα και ψυχή στο υπέροχο σκηνικό που δημιούργησε ο Γιώργος Ζιάκας.
ΘΑ.

Τάτσης
* ΤΗ Δευτέρα θα έρθει στη Λάρισα ο Ορέστης Τάτσης, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου.
Ο Ορέστης Τάτσης που αναλαμβάνει τα ηνία ενός από τα πιο ιστορικά θέατρα της Ελλάδας έχει μπροστά του πλήθος υποχρεώσεων, με τον χρόνο να τον πιέζει. Βέβαια, θα έχει δίπλα του τον πρόεδρο του Θεσσαλικού Φώτη Τζατζάκη, που έλεγε ότι θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τον Ορέστη για να φτάσει το Θεσσαλικό εκεί που του αξίζει και να ξανακουστεί το όνομά του δυνατά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Άλλωστε, και στην ανακοίνωση για τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, αναφερόταν ότι «...ο Ορέστης Τάτσης πιστεύουμε ότι σε αγαστή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, αλλά και του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Θεσσαλικού Θεάτρου σε πανελλαδικό -και όχι μόνο- επίπεδο».
ΘΑ.

Νεράκι
* «ΠΟΣΟ τραγικό τον Σεπτέμβρη να πνίγεσαι από το νερό και τον Ιούλη να μην έχεις να ποτίσεις» έλεγε αγρότης από τα παρακάρλια χωριά που έδωσε αγώνα για να καταφέρει να σπείρει τα χωράφια του μετά την πλημμύρα του «Ντάνιελ».
Τώρα βέβαια βρίσκεται ακριβώς στην αντίπερα πλευρά -του ίδιου γκρεμού όμως που ακούει στο όνομα οικονομική καταστροφή- αφού το νερό δεν επαρκεί για να ποτίσει, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του της περιοχής.
Ο ΤΟΕΒ Πηνειού κάνει όπως κάθε χρόνο τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσει νερό για όλους μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά οι πληγές που άφησε ο «Ντάνιελ» στις εγκαταστάσεις του κάνουν το έργο του ακόμη πιο δύσκολο. Συνυπολογίστε και την κλιματική κρίση με τον παρατεταμένο καύσωνα και τις αυξημένες ανάγκες των φυτών για νερό, αλλά και το ότι δεν σπάρθηκαν λόγω πλημμυρών σιτηρά αλλά ως επί το πλείστον μόνο εαρινές καλλιέργειες και συμπληρώνεται το καθόλου αισιόδοξο για αγρότες και ΤΟΕΒ παζλ.
ΘΑ

Τσουχτερά
* ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ προβλέπονται τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα, καθώς και γι’ αυτά που δεν έχουν περάσει τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, το γνωστό σε όλους μας ΚΤΕΟ.
Αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το όχημα είναι ανασφάλιστο, επιβάλλεται από τη Γενική Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Γ.Δ. Σ.Δ. Ο.Ε.) του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πρόστιμο:
1.000 € για τα λεωφορεία και φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 € για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης, 250 € ευρώ για τα δίκυκλα.
Γ.Π.
Επιτέλους
* ΜΕΓΑΛΗ νίκη που ανοίγει δρόμους πέτυχε ο Δήμος Αθηναίων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου αναφορικά με την προσωρινή αναστολή ακύρωσης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων και όσα ορίζει ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός.
Ο ΝΟΚ είναι υπεύθυνος για τις πολυκατοικίες-θηρία που βλέπουμε και στη Λάρισα. «Είναι μία ιστορική στιγμή, μία μεγάλη νίκη για την Αθήνα.
Αντιδρούμε στους «πράσινους» ουρανοξύστες, σε ό,τι επιδεινώνει τη διαβίωση των κατοίκων και υποβαθμίζει το υπάρχον φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν εκείνοι σε ποια πόλη θέλουν να ζήσουν» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ. Πεδίο δόξης λαμπρό και για τον Δήμο Λάρισας να ακολουθήσει το παράδειγμα του Δήμου Αθηναίων για να σταματήσουν να υψώνονται αυτοί οι τεράστιοι και τόσο άσχετοι με το λαρισαϊκό αστικό περιβάλλον. Η Λάρισα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και δεν αντέχει νέα μεγαθήρια.
ΘΑ.

 

----------

 

AGKALIA.jpg* Η ΑΓΚΑΛΙΑ είναι πράξη ιερή. Δεν έχει να κάνει με τη θέση, τα πιστεύω, τα αξιώματα και τις αρχές. Είναι από μάνα, προς μάνα. Ανθρώπινα και αληθινά. Η Αλμα Λάτα ένιωσε πως όλη η πόλη είναι δίπλα της για την Κλαούντια Αλεξάνδρα και το εξέφρασε. Σπουδαία λόγια...

 

AXLADIA1_HLIKIA.JPG* ΔΕΝ έχει ηλικία η θέληση για εργασία. Όποιος αντέχει, ξεκινάει και το κάνει. Μικροί, μα και μεγάλοι στη μάχη για τα αχλάδια.

 

 

NOMISMA.jpg

* ΤΗΝ ώρα που στην Ελλάδα ασχολούνται πώς θα μαλώσουν ...η κεντρική τράπεζα της Πορτογαλίας τιμά τον Οδυσσέα ως ιδρυτή της Λισαβόνας, παρότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι’ αυτό. Έτσι, η Τράπεζα της Πορτογαλίας με ένα συλλεκτικό νόμισμα των 5 ευρώ θα τιμήσει τον θρυλικό ήρωα Οδυσσέα, σχεδιασμένο από τον καλλιτέχνη Gonçalo Viana. Στην μπροστινή όψη του νέου νομίσματος, διακρίνουμε τον Οδυσσέα δεμένο στο κατάρτι ενός πλοίου. Η εικόνα απεικονίζει μια σκηνή από την Οδύσσεια, όπου ο ήρωας ζητά από το πλήρωμά του να τον δέσει. Θέλει να ακούει τα μαγευτικά τραγούδια των σειρήνων, χωρίς να παρασύρεται στο νερό από τις φωνές τους.
Τα εν λόγω πλάσματα, εν τω μεταξύ, φαίνονται στον εξωτερικό κύκλο του νομίσματος. Επτά σειρήνες εμφανίζονται με σώματα που μοιάζουν με πουλιά, με τα φτερά και τα νύχια τους εκτεταμένα. Απλώνουν το χέρι προς τον Έλληνα ήρωα, ο οποίος είναι επίσης τοποθετημένος δίπλα στο πορτογαλικό οικόσημο. Στην πίσω όψη του νομίσματος, βλέπουμε τον Οδυσσέα οπλισμένο με τόξο και βέλος. Ο ήρωας περιβάλλεται από ένα φίδι που σχηματίζει επτά καμπύλες με το σώμα του, ένα νεύμα στους επτά λόφους της Λισαβόνας.
Αν και αυτό το επεισόδιο δεν εμφανίζεται στο έπος του Ομήρου, η λαογραφία υποδηλώνει ότι ο Οδυσσέας αγαπήθηκε από τη βασίλισσα της Οφιούσας, τη γη που είναι τώρα η Λισαβόνα. Όταν ο Οδυσσέας προσπάθησε να φύγει από το βασίλειο, λέγεται ότι τα χέρια της μετατράπηκαν σε φίδια καθώς τον κυνηγούσε στη θάλασσα. Αυτά τα φίδια, όπως λέει η ιστορία, έγιναν οι λόφοι της Λισαβόνας.
(Πηγή Φωτογραφίας: bportugal.pt)
Γ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass